Καστανάς: Λύκος κρεμάστηκε από μάντρα σπιτιού - Τον διέσωσε ο «Αρκτούρος»

Καστανάς: Λύκος κρεμάστηκε από μάντρα σπιτιού - Τον διέσωσε ο «Αρκτούρος» Facebook Twitter
0

Ένας λύκος εγκλωβίστηκε σε μάντρα σπιτιού, στο χωριό Καστανάς της Θεσσαλονίκης. 

Υπεύθυνοι του Δήμου ειδοποιήθηκαν αρχικά για τον εγκλωβισμό ενός σκύλου αλλά όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, επρόκειτο για λύκο που είχε κατέβει έως την κατοικημένη περιοχή- πιθανότατα σε αναζήτηση τροφής. Κλιμάκιο της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Αρκτούρος» έσπευσε στο σημείο και ανέλαβε την φροντίδα του ζώου. 

Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του λύκου κρίνεται καλή και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε επίσης το δασαρχείο και η πυροσβεστική. Φωτογραφία του ζώου ανάρτησε στο Facebook η ομάδα «Το Καταφύγιο των Κυνηγών». Στο στιγμιότυπο, ο λύκος φαίνεται να κρέμεται από τα πίσω πόδια του, ενώ το κεφάλι και ο λαιμός του ακουμπούν σε έναν πεσμένο κάδο σκουπιδιών. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM