Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα την Τρίτη - Ελεύθερες και οι λεωφορειολωρίδες

Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα την Τρίτη - Ελεύθερες και οι λεωφορειολωρίδες Facebook Twitter
0

Δεν θα ισχύσει αύριο ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της απεργίας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος).

Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία, θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα.

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM