Μενάνδρου: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά τη φονική συμπλοκή

Μενάνδρου: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά τη φονική συμπλοκή Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας

Η επιχείρηση πραγματοποιείται μία ημέρα μετά τη φονική συμπλοκή κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Στην επιχείρηση συμμετέχουν ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και στελέχη της Ασφάλεια, γίνεται για ναρκωτικά και διακίνηση παράνομων τσιγάρων και αναπτύσσεται τόσο στη Μενάνδρου και σε δρόμους γύρω από την Ομόνοια. Κατά πληροφορίες οι δράστες της χθεσινής δολοφονίας έχουν ταυτοποιηθεί. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία, ανάμεσα σε συμμορίες για τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Συνολικά συμμετείχαν περίπου 40 άτομα με όπλα, μαχαίρια, λοστούς και ρόπαλα, ενώ ο δράστης της δολοφονίας εξαφανίστηκε μετά το συμβάν.


Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ανάμεσα στις ομάδες ανάμεσα σε ομάδες Πακιστανών και Αφγανών, σημειώθηκαν και πυροβολισμοί, τους οποίους επιβεβαίωσαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM