Πάτρα: Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους - Βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα και με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του

Πάτρα: Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους - Βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα και με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του Facebook Twitter
Ταυτοποιήθηκε η μητέρα του νεκρού βρέφους - Πηγή φωτογραφίας: thebest.gr
0

Εντοπίστηκε, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Πάτρας, η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα νεκρό στην παραλία στην Αγυιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η γυναίκα έφερε στον κόσμο το άτυχο κοριτσάκι σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής, ωστόσο είναι άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα γιατί και υπό ποιες συνθήκες το μωρό βρέθηκε νεκρό στην πλαζ της Πάτρας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το κοριτσάκι ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και τα χαρακτηριστικά του είναι αλλοιωμένα, γεγονός που δυσκολεύει αυτή τη στιγμή στην εκτίμηση για την αίτια και το χρόνο θανάτου.

Εκτιμάται πως πρόκειται για ένα μωρό τριών μηνών. Η σορός του βρέφους έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Το νεκρό βρέφος εντόπισαν στην πλαζ πολίτες που διέρχονταν από το σημείο. Αμέσως μετά ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στην περιοχή, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και το Λιμενικό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ