Κοροναϊός: Συναγερμός στο Αττικόν - Ελέγχεται ασθενής με συμπτώματα του ιού

Κοροναϊός: Συναγερμός στο Αττικόν - Ελέγχεται ασθενής με συμπτώματα του ιού Facebook Twitter
1

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα το απόγευμα στο νοσοκομείο Αττικόν όπου μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άνδρας κινεζικής καταγωγής, με συμπτώματα κοροναϊού.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο ασθενής είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα και σήμερα εμφάνισε συμπτώματα που τον ανησύχησαν.

Αμέσως ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εισαγωγή του 33χρονου, από τον οποίο θα ληφθεί δείγμα για να διαπιστωθεί αν πράγματι έχει μολυνθεί από το νέο στέλεχος του κοροναϊού.

Σημειώνεται πως το ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ έχει οριστεί με εντολή του Υπουργείου Υγείας ως Κέντρο αναφοράς για την υποδοχή των πρώτων ύποπτων κρουσμάτων λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται επίσης στην παροχή ιατρικής φροντίδας και την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου Αττικόν, Σπύρος Αποστολόπουλος, διαβεβαίωσε ότι «έχουν ληφθεί όλα τα μετρά για την υποδοχή του ύποπτου περιστατικού ενώ το προσωπικό έχει λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης, όπως προβλέπεται από τις σχετικές οδηγίες που έχουμε λάβει από τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ευτυχώς, σταμάτησε από χθες το βράδυ η ενημέρωσή μας των ...ηλιθίων, ότι η όλη δραστηριότητα του Δημοσίου περί τους δυνητικούς φορείς του κορονοϊού γίνεται ...εθελούσια και όχι για την προστασία της δημόσιας υγείας.Το θέμα όμως είναι TON ...ΦΩΣΤΗΡΑ, που μας ενημέρωνε χθες περί "εθελούσιας καραντίνας", ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ; Γαιτί αν ισχύει η "εθελούσια" καραντίνα των δυμητικών φορέων, να τους στέλναμε σε ιδιωτική κλινική να πληρώνουν οι ίδιοι για τις εξετάσεις, τον θάλαμο αρνητικής πίεσης, τους γιατρούς και ό, τι άλλο, αντί να επιβαρύνουν το Δημόσιο. Εάν τα ανωτέρω γίνονται δεκτά, ξαναρωτάω :Τον υπεύθυνο για την μεθόδευση και την ανακοίνωση και - τουλάχιστον - ανεπαρκή δημόσιο λειτουργό, για να μην χρησιμοποιήσω σκληρότερο χαρακτηρισμό, τον κρατάνε ακόμα κανονικά στην Υπηρεσία ; Δεν αποκλείεται βέβαια ο φωστήρας να ανήκει στο πολιτικό προσωπικό. Έχουμε εξίσου δικαίωμα να μάθουμε νομίζω. Μήπως και πάρουν το μήνυμα ότι και Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ !