ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μόρια: Για παράβαση του αντιρατσιστικού κατηγορούνται οι 7 που έκαναν «έλεγχο» με ρόπαλα

Μόρια: Για παράβαση του αντιρατσιστικού κατηγορούνται οι 7 που έκαναν «έλεγχο» με ρόπαλα Facebook Twitter
«Έλεγχο» με ρόπαλα στα χέρια έκαναν οι 7 συλληφθέντες στη Μόρια (Πηγή φωτό ΕΛ.ΑΣ.)
0

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι 7 που συνελήφθησαν στη Μόρια, επειδή έκαναν «έλεγχο» σε περαστικούς κρατώντας ρόπαλα.

Πρόκειται για πέντε Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, 17 έως 24 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη, όταν αστυνομικοί τους εντόπισαν στην είσοδο του χωριού της Μόριας, στη Λέσβο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και μια μεταλλική ράβδος.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και έλαβαν δικάσιμο για τις 14 Ιανουαρίου 2021. Θα δικαστούν για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι συλληφθέντες ενώθηκαν με σκοπό την - από κοινού - διάπραξη εκνόμων ενεργειών, κυρίως σε βάρος αλλοδαπών μεταναστών», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση. Η αστυνομία αναζητά δύο ακόμη ανήλικους, έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM