Δίκη για την υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Η κατάθεση του ψυχιάτρου

Δίκη για την υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Η κατάθεση του ψυχιάτρου Facebook Twitter
Τι ανέφερε ο ψυχίατρος, διορισθείς από την πολιτική αγωγή, στη δίκη για την υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί από ηθοποιό, το 2018 - EUROKINISSI
0

Εν μέσω έντασης συνεχίστηκε και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018.

Όπως κατέθεσε ο ψυχίατρος Ορέστης Γιωτάκος, τεχνικός σύμβουλος που διορίσθηκε από την πολιτική αγωγή, «ο παθών έχει αρκετά συμπτώματα του μετατραυματικού συνδρόμου και του συνδρόμου ανάκλησης γεγονότων». 

Ο κ.Γιωτάκος, που έχει εξετάσει, όπως είπε, δύο φορές τον οδηγό ταξί, ανέφερε πως ο νεαρός οδηγός ταξί επαναβιώνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα γεγονότα που τον καθιστούν μη λειτουργικό. «Τα συμπτώματα αυτά είναι αποτέλεσμα των σκηνών που θυμάται, της σεξουαλικής κακοποίησης», τόνισε σημειώνοντας πως το φερόμενο ως θύμα είναι ακόμη και σήμερα ανίκανο προς εργασία.

Ο μάρτυρας επισήμανε ακόμη στην κατάθεσή του: «Έχουμε ένα κενό μνήμης από τις ουσίες και ένα κενό μνήμης από το μετατραυματικό σύνδρομο. Τα συμπτώματα που αναφέρει (σ.σ ο παθών) παραπέμπουν σε συμπτώματα μετατραυματικού σοκ. Δε μπορεί να είναι τόσο καλός ηθοποιός. Αυτή τη περίοδο επαναβιώνει στιγμές και φοβάται ότι θα του συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο όταν πάρει μια νέα κούρσα. Γι αυτό δεν μπορεί να εργαστεί προς το παρόν. Του έχω χορηγήσει αγωγή για να μπορεί να κοιμάται. Έχει κενά μνήμης. Απορώ πώς οδήγησε εκείνο το βράδυ μέχρι το νοσοκομείο».

 
Τα λεγόμενα του ψυχιάτρου αμφισβήτησε η πολιτική αγωγή, η οποία ανέφερε ότι ο νεαρός οδηγός ταξί έχει κάνει από τον Ιανουάριο του 2019 έναρξη στην εφορία ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής. Κατά την διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων που ακολούθησε, αναγνώστηκε η ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και έγγραφα σύμφωνα με τα οποία στα ερωτικά βοηθήματα που είχε μαζί του εκείνο το βράδυ ο κατηγορούμενος ηθοποιός, δεν ανιχνεύθηκε γενετικό υλικό του παθόντα.

Με πληροφορίες από ΕΤ, neaselida.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ