Περσινό το βίντεο με τον τραμπουκισμό καθηγήτριας από μαθητή ΕΠΑΛ

Περσινό το βίντεο με τον τραμπουκισμό καθηγήτριας από μαθητή ΕΠΑΛ Facebook Twitter
3

Το βίντεο με τον τραμπουκισμό καθηγήτριας από μαθητή των ΕΠΑΛ, είχε τραβηχτεί πέρυσι τον Ιανουάριο σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Χθες, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε αντιδράσει στο viral βίντεο, ανακοινώνοντας μέσω Facebook πως γίνονταν έρευνες για το περιστατικό. «Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

Μετά από την έκταση που έλαβε η υπόθεση, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100, διευκρινίζοντας πως το βίντεο είναι περσινό και ο μαθητής τιμωρήθηκε με αποβολή τον Ιανουάριο του 2019.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Περιφερειακοί Διευθυντές πληροφορήθηκαν για το περιστατικό από ιστοσελίδα και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πέρσι τον Ιανουάριο, στη Θεσσαλονίκη, και οι ποινές έχουν επιβληθεί στο μαθητή. «Το θέμα έχει λήξει.» «Παρά το ότι έγινε πέρσι, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις σε ένα σχολείο που νοσεί, από την πρώτη ώρα στείλαμε ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό και όλους τους αρμόδιους φορείς.», διαβεβαίωσε ο κ. Κόπτσης, συμπληρώνοντας «όπου μπορούμε να παρέμβουμε θα παρέμβουμε».

Στο βίντεο, ένας νέος άνδρας φαίνεται να φωνάζει και να απειλεί την καθηγήτριά του. Ένας άλλος μαθητής φαίνεται να παίζει πίσω από την έδρα ενώ πολλοί από τους υπόλοιπους συμμαθητές τους γελούν.

 
Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Οπότε τον έστειλαν κανα δυο μέρες σπίτι του να ξεκουραστεί κιόλας από την πολλή μελέτη... ποινικές ευθύνες στους γονείς και υποχρεωτικά ψυχολόγος για το παιδί, αυτή θα ήταν μια λύση για αρχή... αλλά πού...
Τεράστιο respect στην καθηγήτρια. Ήθελα να 'ξερα εν τω μεταξύ, θα είχε την ίδια συμπεριφορά ο θρασύδειλος αυτός τύπος αν απέναντί του είχε κανένα καθηγητή στα ίδια κυβικά με εκείνον;
Θα την είχε, αλλά θα ήταν λιγότερο επικίνδυνο για τον άντρα. Δεν το κόβω να σκέφτεται έτσι ώστε να μπορεί να διαλέξει να είναι συνειδητά σεξιστής. Ο τραμπούκος είναι τραμπούκος παντού και στους πάντες.