Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί συσκευασμένα παγάκια - «Δεν είναι ασφαλή»

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί συσκευασμένα παγάκια - «Δεν είναι ασφαλή» Facebook Twitter
0

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) ζητά την άμεση ανάκληση και απόσυρση παρτίδων από συσκευασμένα παγάκια που δεν είναι ασφαλή. 

Πρόκειται για τις συσκευασίες:

1. Παγάκια EXPRESS, σε κλειστή πλαστική συσκευασία 4,5 κιλών, με ημερομηνία παραγωγής 7-12-2019 και ημερομηνία λήξης 7-12-2020, το οποίο παράγεται από την επιχείρηση ΠΑΝΤΣΟΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΑΓΑΚΙΑ EXPRESS, Τέρμα 28ης Οκτωβρίου 16, Ξάνθη.
2. Παγάκια NICE ICE, σε κλειστή πλαστική συσκευασία 1,2 κιλών, με ημερομηνία παραγωγής 11-10-2019 και ημερομηνία λήξης 10-10-2020, το οποίο παράγεται από την επιχείρηση NICE ΠΑΓΟΣ, Περιοχή 2616 Α.Τ. Δήμου Κατερίνης.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Χημική Υπηρεσία Σερρών του Γενικού του Κράτους, διαπιστώθηκε υπέρβαση όσον αφορά τα νομοθετικά όρια για τις παραμετρικές τιμές των κολοβακτηριοειδών, E.Coli, εντερόκοκκων και κολοβακτηριοειδών, E.Coli, αντίστοιχα. Τα ανωτέρω δείγματα χαρακτηρίστηκαν μη κανονικά και μη ασφαλή.

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί συσκευασμένα παγάκια - «Δεν είναι ασφαλή» Facebook Twitter
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί συσκευασμένα παγάκια - «Δεν είναι ασφαλή» Facebook Twitter

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση - απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων των ανωτέρω ΜΗ ΑΣΦΑΛΩΝ προϊόντων από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα εν λόγω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM