Σε εξέλιξη η δίκη του 20χρονου που παρενόχλησε σεξουαλικά φοιτήτρια στο ΑΠΘ

Σε εξέλιξη η δίκη του 20χρονου που παρενόχλησε σεξουαλικά φοιτήτρια στο ΑΠΘ Facebook Twitter
1

Στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δικάζεται σήμερα ο φοιτητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Κατά την απολογία του στους αστυνομικούς, ο 20χρονος φοιτητής εμφανίστηκε μετανιωμένος και ισχυρίστηκε, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την πράξη του, πως ήθελε να εκτονωθεί.

Το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου, ο νεαρός άνδρας πλησίασε την ανυποψίαστη συνομήλική του και εκσπερμάτισε στην πλάτη της. Λίγα λεπτά μετά από την αποτρόπαια πράξη του, συνελήφθη και τώρα είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους.

Η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή η οποία απορρίφθηκε, το δικαστήριο κράτησε την υπόθεση και η εκδίκαση της έχει ήδη ξεκινήσει.

Με πληροφορίες από Thestival 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ο απαράδεκτος τύπος πρέπει να αποβληθεί από το Πανεπιστήμιο. Και πρέπει να καταδικαστεί και να περάσει στο ποινικό του μητρώο αυτή η ενέργεια. Μπορούσε άνετα να "ανακουφιστεί" στις τουαλέτες του πανεπιστημίου, να μην πω να πάει σπίτι του, αλλά αυτός προτίμησε να προσβάλει μία κοπέλα. Την επόμενη φορά θα διαπράξει πλήρη βιασμό.Ένα 15χρονο θα ήταν σε θέση να αντιληφθεί πού και πώς επιτρέπεται να "ανακουφίζεται" κάποιος. Σίγουρα όχι σε δημόσιο χώρο, σίγουρα όχι στην πλάτη μιας ανυποψίαστης κοπέλας. Ο συγκεκριμένος έφτασε 20 χρονών και έδωσε και εξετάσεις να περάσει στην Ανώτατη Εκπαίδευση; Και μετά τι; Θα έβγαινε στην αγορά εργασίας και θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο; Στη θέση του εγώ δεν θα είχα μούτρα να ξαναεμφανιστώ στο Πανεπιστήμιο, ούτε τους γονείς μου δεν θα μπορούσα να αντικρίσω, δεν καταλαβαίνω πόση τσίπα του λείπει του συγκεκριμένου. Μήπως παίρνει ναρκωτικά;