Θεσσαλονίκη: Ψευδής η καταγγελία 14χρονης για βιασμό - Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Θεσσαλονίκη: Ψευδής η καταγγελία 14χρονης για βιασμό - Τι έδειξαν οι εξετάσεις Facebook Twitter
2

Ψευδής φέρεται να αποδείχτηκε η καταγγελία 14χρονης από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η οποία ισχυρίστηκε ότι το βράδυ της Παρασκευής έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άντρα.

Σύμφωνα με το thestival, η Αστυνομία εκτιμά ότι η ανήλικη επινόησε την ιστορία του βιασμού για να δικαιολογήσει στους γονείς της την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η 14χρονη, φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις. Μια από τις αντιφάσεις της κατάθεσης της ανήλικης ήταν ότι αρχικώς ανέφερε πως δέχτηκε την επίθεση σε υπό ανέγερση κτίριο, ενώ στη συνέχεια δήλωνε πως όλα έγιναν στην είσοδο του σπιτιού της.

Αμέσως μετά την καταγγελία η 14χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική. Υποβλήθηκε σε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις. «Εξετάστηκε από τους παιδιάτρους του νοσοκομείου. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Δεν χρειάστηκε να κληθεί ιατροδικαστής. Η νεαρή κοπέλα είναι καλά στην υγεία της και σήμερα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε στο thestival, η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ