Ρόδος: Πρόστιμο σε καπνιστή μέσα σε καφετέρια - Θαμώνας ενοχλήθηκε και τον κατήγγειλε

Ρόδος: Πρόστιμο σε καπνιστή μέσα σε καφετέρια - Θαμώνας ενοχλήθηκε και τον κατήγγειλε Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
5

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο σε καπνιστή μέσα σε καφετέρια στην Ιαλυσό της Ρόδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, θαμώνας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενοχλημένος από τον καπνό άλλου θαμώνα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι και συνέχισε να καπνίζει παρά τις παρατηρήσεις που του έκανε, κάλεσε την Αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του ΑΤ Ιαλυσού και οι αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στην επιχείρηση και 50 ευρώ στον καπνίζοντα.

Από την πλευρά της επιχείρηση φέρεται να υποστηρίζει ωστόσο πως ο καπνιστής δεν βρισκόταν σε «απαγορευμένη ζώνη» και ότι άδικα επιβλήθηκε το πρόστιμο.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Πριν μία εβδομάδα, στη γειτονιά μου, έγινε μια διάρρηξη με τον ηλικιωμένο ένοικο εντός του διαμερίσματος κατά τη διάρκεια της. Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έπαθε κάτι σοβαρό, εκτός ότι τρομοκρατήθηκε πολύ.Καλέσαμε την αστυνομία η οποία έφτασε μετά από μιάμιση ώρα!...Όταν παραπονεθήκαμε στο πλήρωμα του περιπολικού ότι άργησαν, μας είπαν ότι δεν διέθεταν περιπολικά οχήματα για την επαρκή αντιμετώπιση των περιστατικών. Μεταξύ αστείου και σοβαρού (καθώς έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το περιστατικό, καλώντας και ασθενοφόρο να εξετάσει τον ένοικο), ο αξιωματικός-αστυνόμος μας είπε πως αν καταγγέλαμε περιστατικό παράνομου καπνιστή θα φτάνανε γρηγορότερα!...
Μονο ετσι θα γινει εφαρμογη του νομου και μην ακουσω π@παριες για ρουφιανιες. Ρουφιανος αυτος που θελει να προστατευσει την υγεια του και να εφαρμοστει ο νομος και μαγκας αυτος που -κυριολεκτικα- κανει ο,τι του καπνισει;