Σφοδρές επικρίσεις έχει προκαλέσει σχόλιο του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού για τους πρόσφυγες, στον «αέρα» του δελτίου καιρού.
Κατά τη διάρκεια της αναλυτικής πρόγνωσης του καιρού, ο γνωστός μετεωρολόγος παραλλήλισε κύματα υγρασίας, βροχών, καταιγίδων και υψηλής θερμοκρασίας με τους πρόσφυγες που έρχονται διά θαλάσσης στην Ελλάδα από τα ανατολικά.
«Στο έλεος των νοτιάδων θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα μας και τις επόμενες ημέρες, γεγονός που συνεπάγεται συννεφιές, υγρασία, βροχές, καταιγίδες και υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες, κυρίως στα δυτικά. Σε επαναλαμβανόμενα κύματα, όπως ακριβώς τα κύματα των προσφύγων που δεχόμαστε από τα ανατολικά. Μεταξύ δύο πυρών δηλαδή», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Αρνιακός, προκαλώντας σωρεία αρνητικών αντιδράσεων από τηλεθεατές που σχολίασαν τα λεγόμενα του μετεωρολόγου στα social media.
Ήδη στο Facebook, δημοσιογράφοι ζητούν την παρέμβαση του ΕΣΡ για την υπόθεση.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr
Αν μπεις στο στόχαστρο της συνομοταξίας των αριστερών και της πολιτική ορθότητας, τελείωσες ως ανθρώπινη ύπαρξη.
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι τα ΠΡΕΠΕΙ στο τι θα πω και τι θα κάνω εγώ και ο καθένας παύουν να έχουν νόημα ΕΦΟΣΟΝ δεν έχουν κάποιο ανήθικο κίνητρο.
Και τι σημαίνει αυτό; Ότι εφόσον δεν έχω κίνητρο να βλάψω κάποιον θα πω ότι γουστάρω (καλοπροαίρετα), θα πάρω την ευθύνη αυτών και φυσικά ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ σε ΑΝΘΡΩΠΟ θα ζητήσω συγνώμη αν θίξω κάποιον μαθαίνοντας από το λάθος μου.
Ο αντιπαθεστατος κατ εμέ αυτός κύριος είπε κάτι το οποίο προσωπικά δεν βρήκα αστειο. Αλλά ως εκεί, ναι; Να χαλαρώσουμε μωρέ λίγο ...
Για μένα είναι ανήθικο, ένας μετεωρολόγος να περνά υπόγεια, με χαμόγελο, την ρατσιστική αποψάρα του, casually ανάμεσα σε μποφόρ και θερμοκρασίες. Καλλιεργεί την αντιπάθεια προς τους πρόσφυγες, - όπως δεν μας αρέσει η κακοκαιρία - τόσο δύσκολο είναι να το δει κανείς;
Τον Λιάγκα π.χ. τον βλέπει όποιος θέλει να δει Λιάγκα, ξέρει πάνω κάτω τι βλέπει. Τον καιρό όμως;
Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφραστεί σε ένα σωρό άλλα μέσα, στο Facebook, στο κανάλι του στο YouTube, στο blog του κλπ. Έχετε δει τι γίνεται εκεί; Ποια εποχή της πολιτικής ορθότητας;
Άντε όταν χιονίσει, να αρχίζει να μιλά και για snowflakes με το καλό!