Σάλος με το live σχόλιο του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού για «κύματα» προσφύγων

Σάλος με το live σχόλιο του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού για «κύματα» προσφύγων Facebook Twitter
11

Σφοδρές επικρίσεις έχει προκαλέσει σχόλιο του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού για τους πρόσφυγες, στον «αέρα» του δελτίου καιρού. 

Κατά τη διάρκεια της αναλυτικής πρόγνωσης του καιρού, ο γνωστός μετεωρολόγος παραλλήλισε κύματα υγρασίας, βροχών, καταιγίδων και υψηλής θερμοκρασίας με τους πρόσφυγες που έρχονται διά θαλάσσης στην Ελλάδα από τα ανατολικά.

«Στο έλεος των νοτιάδων θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα μας και τις επόμενες ημέρες, γεγονός που συνεπάγεται συννεφιές, υγρασία, βροχές, καταιγίδες και υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες, κυρίως στα δυτικά. Σε επαναλαμβανόμενα κύματα, όπως ακριβώς τα κύματα των προσφύγων που δεχόμαστε από τα ανατολικά. Μεταξύ δύο πυρών δηλαδή», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Αρνιακός, προκαλώντας σωρεία αρνητικών αντιδράσεων από τηλεθεατές που σχολίασαν τα λεγόμενα του μετεωρολόγου στα social media. 

Ήδη στο Facebook, δημοσιογράφοι ζητούν την παρέμβαση του ΕΣΡ για την υπόθεση. 

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Αν οι αναγνώστες της Lifo κάνουν σχόλια σαν αυτά που διαβάζω παρακάτω, σκέψου τι θα γίνεται αλλού... Οι μετανάστες είναι ΆΝΘΡΩΠΟΙ και είναι ανήθικο να μιλάς για αυτούς σαν να είναι παιχνιδάκια.
Φωτεινή, η εποχή της πολιτικής ορθότητας δόξα τον Θεό πεθαίνει. Επιτέλους. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι τα ΠΡΕΠΕΙ στο τι θα πω και τι θα κάνω εγώ και ο καθένας παύουν να έχουν νόημα ΕΦΟΣΟΝ δεν έχουν κάποιο ανήθικο κίνητρο.Και τι σημαίνει αυτό; Ότι εφόσον δεν έχω κίνητρο να βλάψω κάποιον θα πω ότι γουστάρω (καλοπροαίρετα), θα πάρω την ευθύνη αυτών και φυσικά ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ σε ΑΝΘΡΩΠΟ θα ζητήσω συγνώμη αν θίξω κάποιον μαθαίνοντας από το λάθος μου.Ο αντιπαθεστατος κατ εμέ αυτός κύριος είπε κάτι το οποίο προσωπικά δεν βρήκα αστειο. Αλλά ως εκεί, ναι; Να χαλαρώσουμε μωρέ λίγο ...
Και ποιός ορίζει τα όρια της ηθικής; Ο καθένας έχει τα δικά του.Για μένα είναι ανήθικο, ένας μετεωρολόγος να περνά υπόγεια, με χαμόγελο, την ρατσιστική αποψάρα του, casually ανάμεσα σε μποφόρ και θερμοκρασίες. Καλλιεργεί την αντιπάθεια προς τους πρόσφυγες, - όπως δεν μας αρέσει η κακοκαιρία - τόσο δύσκολο είναι να το δει κανείς;Τον Λιάγκα π.χ. τον βλέπει όποιος θέλει να δει Λιάγκα, ξέρει πάνω κάτω τι βλέπει. Τον καιρό όμως;Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφραστεί σε ένα σωρό άλλα μέσα, στο Facebook, στο κανάλι του στο YouTube, στο blog του κλπ. Έχετε δει τι γίνεται εκεί; Ποια εποχή της πολιτικής ορθότητας;Άντε όταν χιονίσει, να αρχίζει να μιλά και για snowflakes με το καλό!
Randy Marsh, η εποχή της πολιτικής ορθότητας, δόξα τω Θεώ, όχι μόνο δεν πεθαίνει αλλά μόλις γεννιέται. Και για να στο πω πιο απλά, όπως έχει πει και η αρθρογράφος Ειρήνη Γεωργή: "Πολιτική ορθότητα είναι να μην θες να κάνεις έναν άνθρωπο που υποφέρει να νιώσει ακόμα πιο σκατά.".
Τι μιλάς και εσύ καημένε για τέτοια θέματα.Αν μπεις στο στόχαστρο της συνομοταξίας των αριστερών και της πολιτική ορθότητας, τελείωσες ως ανθρώπινη ύπαρξη.
Σφοδρές αντιδράσεις, δημοσιογράφοι καλούν σε παρέμβαση μέσω facebook. Ποιοι είναι αυτοί όλοι που ξεσηκώθηκαν γιατί δεν άντεξαν το λογοπαίγνιο αυτό. Ποια δίκαιη οργή τους πνίγει; Δεν χαλαρώνουν λιγο κάποιοι αστυνόμοι του political correct; Είμαστε σε μια περίοδο που η εισροή παράνομων μεταναστών- προσφύγων είναι πλήρως ανεξέλεγκτη , οι αριθμοί προκαλούν δέος ,η πολιτεία ανίκανη για οποιαδήποτε αντίδραση και το φαινόμενο το βιώνει και ο τελευταίος πολίτης της χώρας. Με λίγα λόγια το πιο φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας. Λογικό είναι να γίνει και μια αναφορά από οποιονδήποτε πάνω στην ροή του λογου. Και στην τελική ο μετεωρολόγος δεν καταφέρθηκε εναντίον κανενος. Όποιος αναφερθεί στο φαινόμενο χωρίς να ξεκαθαρίσει ότι είμαστε όλοι της άποψης ότι όλα βαίνουν καλώς σε αυτό τον τομέα και ότι θα ήταν ακραίο και φασιστικό να σκεφτούμε λύσεις για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα , τον κράζουμε και τον κυνηγάμε. Κατά τα άλλα ελευθερία λόγου και δημοκρατία.