Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης στον Βύρωνα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης στον Βύρωνα Facebook Twitter
0

Συναγερμό έχει σημάνει το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση μιας 15χρονης στον Βύρωνα. 

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού η Ηλέκτρα-Μιχαέλα Π. εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βύρωνα. Η 15χρονη έχει ύψος 1.60 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν με ασπρόμαυρο καρό μανίκι, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια με άσπρη σόλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

 

«Στις 04/11/2019 και ώρα 08:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βύρωνα, η Ηλέκτρα-Μιχαέλα Π., 15 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ηλέκτρας-Μιχαέλας Π. σήμερα, 05/11/2019, μεσημεριανές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Η Ηλέκτρα-Μιχαέλα Π. έχει ύψος 1.60 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν με ασπρόμαυρο καρό μανίκι, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια με άσπρη σόλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM