ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης στη Μάνη

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης στη Μάνη Facebook Twitter
3

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα που κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του, στη Μάνη.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Σταματόγιαννη του Νικολάου και της Μαργαρίτας που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής. Σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης στη Μάνη Facebook Twitter

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, η 12χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς: «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα».

Μητέρας 12χρονης: «Δεν ήμουν μπροστά σε περιστατικό ασέλγειας»

Κληθείσα να καταθέσει, η μητέρα του κοριτσιού αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε.

Την ίδια ώρα που ιερέας αρνείται ότι ασέλγησε στο παιδί οι Αρχές έχουν στα χεριά τους ακόμη μια κατάθεση ενός γείτονα του ιερέα, αλλά και των παιδοψυχολόγων του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γυθείου και επικύρωσης αυτής από την Εισαγγελία Εφετών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα από το χωριό Οχιά Αν. Μάνης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ΄εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης και έκτοτε κρατείται προσωρινά σε Κατάστημα Κράτησης .

Πρόκειται για τον: ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ Νικόλαο του Νικολάου και της Μαργαρίτας, που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 31/12/2019, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Με πληροφορίες από Tharrosnews.gr και Messinialive.gr

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
...Πολύ φοβούμαι πως μόνο κάτι κατακαημένες, στραβοχυμένες, μπατηριασμένες ρούμελες (πιάνουν;)δείχνουν (βλ. ενδεικτικά: https://www.google.com/search?q=παιδεραστής+δημοσιοποίηση&prmd=mivn&sxsrf=ACYBGNTn_fioh5DZK_heArpCW6RJkvknPQ:1572898803375&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi5gsXTsNHlAhUMV8AKHZQODG0Q_AUoAnoECAsQAg).