Το ευχαριστώ της οικογένειας του Πέτρου Τατσόπουλου στους σωτήρες του

Το ευχαριστώ της οικογένειας του Πέτρου Τατσόπουλου στους σωτήρες του Facebook Twitter
Το ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας του Πέτρου Τατσόπουλου
0

Η κατάσταση του Πέτρου Τατσόπουλου παραμένει σταθερή και οι γιατροί ανακοίνωσαν πως εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης και πως «έχει βγει από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος». 

Η οικογένειά του εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που τον έσωσαν, σε μήνυμα που μετέφερε ο  συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας», έγραψε  ο φίλος του Απόστολος Δοξιάδης.

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο μετά την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη, ο Πέτρος Τατσόπουλος παραμένει στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, αλλά εκτός μηχανικής υποστήριξης, ενώ είναι αιμοδυναμικά σταθερός.


Ακολουθεί ολόκληρο το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως χθες για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι: Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγεί από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ