Απεργία: «Χειρόφρενο» σε τρένα και προαστιακό την Πέμπτη

Απεργία: «Χειρόφρενο» σε τρένα και προαστιακό την Πέμπτη Facebook Twitter
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
0

Πανελλαδική 24ωρη απεργία προκήρυξαν και για την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα τα τρένα και ο προαστιακός να σηκώσουν χειρόφρενο.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Oμοσπονδία Σιδηροδρομικών «η συλλογική σύμβαση εργασίας του ΟΣΕ που έχει υπογραφεί από τον Μάρτιο, βρίσκεται στο Λογιστήριο του Κράτους, δεν έχει υπογραφεί και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση».

Απεργία: «Χειρόφρενο» σε τρένα και προαστιακό την Πέμπτη Facebook Twitter

Υπό τα δεδομένα οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, ενώ απευθύνεται κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση, στις 10.30, έξω από το κτίριο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM