«Τον έσπρωξα για να σταματήσει η διαμάχη» λέει ο 70χρονος για τον φίλαθλο που σκοτώθηκε στην Καλαμαριά

«Τον έσπρωξα για να σταματήσει η διαμάχη» λέει ο 70χρονος για τον φίλαθλο που σκοτώθηκε στην Καλαμαριά Facebook Twitter
1

«Μαζί με αυτόν πέθανα και εγώ» φέρεται να είπε ο 70χρονος ο οποίος έσπρωξε τον συνομήλικο του την Κυριακή κατά τη διάρκεια αγώνα στην Καλαμαριά, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματισθεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος άνδρας υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν επεδίωξε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα αλλά πήγε να σταματήσει τη διαμάχη που ήταν σε εξέλιξη.

«Θεωρώ ότι του αποδόθηκε η βαρύτερη κατηγορία σε συνδυασμό με το νόμο περί αθλητικής βίας. Στην πραγματικότητα υπήρξε μια διαμάχη μεταξύ δύο ανθρώπων που γνωρίζονταν 40 χρόνια. Η διαμάχη δεν ήταν μεταξύ των δύο. Πήγε να τον αποτρέψει από μια περαιτέρω σύρραξη και υπήρξε αυτό το ατυχές για τα οποίο υπάρχει μεγάλη θλίψη για τον πελάτη μου», τόνισε σε δηλώσεις του, ο συνήγορος του 70χρονου, Χάρης Βεργούλης, ο οποίος ανέφερε ακόμα ότι το σπρώξιμο δεν ήταν ανθρωποκτόνο αλλά για να αποτρέψει τη διαμάχη.

O 70χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί Αθλητικής Βίας, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

 

Με πληροφορίες από Thestival

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια