Δήμαρχος Σύμης: Τραγική η κατάσταση για τους πρόσφυγες - Ανίκανη η κυβέρνηση

Δήμαρχος Σύμης: Τραγική η κατάσταση για τους πρόσφυγες - Ανίκανη η κυβέρνηση Facebook Twitter
0

Την οργή του εκφράζει ο δήμαρχος Σύμης για την κατάσταση στο νησί το οποίο όπως υποστηρίζει είναι πλέον σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των αφίξεων προσφύγων και μεταναστών.

«Πάνω από 300 μετανάστες είναι πεταμένοι στο δρόμο και δεν ενδιαφέρεται κανένας. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να δώσει λύση στο πρόβλημα. Δεν το θεωρώ αδιαφορία αλλά ανικανότητα. Είναι ανίκανη η κυβέρνηση να δώσει λύση» δήλωσε ο Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει χώρος φιλοξενίας στο νησί. Ο δήμαρχος μίλησε στην ΕΡΤ, για το πώς σε καθημερινή βάση καλούνται να διαχειριστούν δεκάδες ανθρώπους που καταφθάνουν εκεί και είπε πως το αστυνομικό τμήμα έχει μετατραπεί σε άτυπο hot spot.

 

«Θέλω να μάθω πού εξαφανίστηκε η ευαισθητοποίηση της ΝΔ όταν έγινε έγινε κυβέρνηση. Απαιτούμε άμεσα να βρεθεί λύση για αυτά τα παιδιά που είναι πεταμένα στο κέντρο του δρόμου» τόνισε .

«Τρώνε από τους εστιάτορες. Δεν πάει άλλο, βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Να ασχοληθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός γιατί οι υπουργοί του είναι ανίκανοι να δώσουν λύση στο πρόβλημα» επισήμανε ο Ελευθέριος Παπακαλοδούκας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM