Απεργούν τα ΜΜΜ: Χειρόφρενο σε ηλεκτρικό, τρόλεϊ και λεωφορεία - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Απεργούν τα ΜΜΜ: Χειρόφρενο σε ηλεκτρικό, τρόλεϊ και λεωφορεία - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια Facebook Twitter
0

Την πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. 

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, 24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και στο δίκτυο της γραμμής 1 Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ). Εντός της ημέρας αναμένονται αποφάσεις για το μετρό και το τραμ.

Επίσης, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα τρένα, συμπεριλαμβανομένου του προαστιακού, λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ως εκ τούτου, αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ για τις ακυρώσεις δρομολογίων.

Σε κινητοποιήσεις προχωρά και  η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, προκειμένου να εκφράσει τη διαφωνία της με το υπό κατάθεση και συζήτηση στη Βουλή αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα η ΠΝΟ αποφάσισε να πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ