Εισαγγελική έρευνα για την ομοφοβική επίθεση από αστυνομικούς στην Αθήνα

Εισαγγελική έρευνα για την ομοφοβική επίθεση από αστυνομικούς στην Αθήνα Facebook Twitter
2

Έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, διενεργήθηκε μετά την καταγγελία του Νίκου Σοφιανού για ομοφοβική επίθεση, εις βάρος του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Νίκος Σοφιανός, συνιδιοκτήτης του περιοδικού Antivirus, κατήγγειλε σήμερα πως αυτός και ο σύντροφός του δέχθηκαν ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θα σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου - η οποία κάνει λόγο για διαπληκτισμό:

«Σχετικά με αναρτήσεις σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, αναφορικά με περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ αστυνομικών και πολιτών στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνεται ότι από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διενεργήθηκε έρευνα υπό την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού, όπου κατέθεσαν τόσο οι εμπλεκόμενοι πολίτες, όσο και οι αστυνομικοί.Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία».

Σημειώνεται ωστόσο πως ο Νίκος Σοφιανός περιγράφει το περιστατικό ως επίθεση και μάλιστα σε κάποιο σημείο αναφέρει πως δέχθηκε «κουτουλιά». Διαβάστε εδώ αναλυτικά.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM