Αγνοείται 22χρονος που έπεσε στα νερά του Μόρνου

Αγνοείται 22χρονος που έπεσε στα νερά του Μόρνου Facebook Twitter
0

Ένας 22χρονος άνδρας αγνοείται από τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής, όταν έπεσε στο κανάλι του ποταμού Μόρνου που τροφοδοτεί τις μονάδες επεξεργασίας της ΕΥΔΑΠ πλησίον του Μελισσοχωρίου Θηβών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 22χρονος, πακιστανικής καταγωγής, θέλησε να πλύνει τα χέρια του στο νερό και φαίνεται ότι γλίστρησε και έπεσε μέσα παρασυρόμενος από τα ορμητικά ρεύματα.

Όπως μεταδίδει το Lamiareport, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, για περίπου 100 μέτρα, πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.

Κλιμάκια από την Πυροσβεστική υπηρεσία Θηβών και Οινοφύτων, καθώς και άνθρωποι της αστυνομίας και φίλοι του αγνοούμενου, ερευνούν το κανάλι με αρνητικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Οι έρευνες έχουν διακοπεί και θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Με πληροφορίες από Lamiareport

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM