Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού - 61 συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού - 61 συλλήψεις Facebook Twitter
0

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή γύρω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου το προηγούμενο διάστημα είχαν σημειωθεί αλλεπάλληλα αιματηρά επεισόδια.

Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκαν συνολικά 160 αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν 61, διότι δεν κατείχαν έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για υπηκόους Πακιστάν, Ιράν, Ιράκ, Αλγερίας κ.ά. που οδηγούνται στα αρμόδια τμήματα αλλοδαπών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στόχος της ήταν η «πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, και η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες», ενώ επισημαίνεται ότι «παρόμοιες δράσεις που εντάσσονται στο σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση».

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω περιοχή καταγγέλθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα επαναλαμβανόμενα επεισόδια, κυρίως μεταξύ αλλοδαπών. Πιο πρόσφατο ήταν αυτό του περασμένου Σαββάτου, ανάμεσα σε πακιστανικής καταγωγής άνδρες που συνεπλάκησαν, ενώ τραυματίστηκαν δύο εξ αυτών, ο ένας από πυροβόλο όπλο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM