Εντοπίστηκε πτώμα στη Σωζόπολη - Στους επτά οι νεκροί στη Χαλκιδική

Εντοπίστηκε πτώμα στη Σωζόπολη - Στους επτά οι νεκροί στη Χαλκιδική Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στη Σωζόπολη ανεβάζοντας στους επτά τον αριθμό των νεκρών της χθεσινής θεομηνίας.

Η σορός του άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ εντοπίστηκε ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια.


Σημειώνεται ότι από την κακοκαιρία που χτύπησε την περιοχή αγνοείται ένας ψαράς. Η σορός που βρέθηκε στα ανοιχτά της Νέας Καλλικράτειας δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη.

Νωρίτερα, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας 8χρονος με καταγωγή από την Ρουμανία έχασε την ζωή του ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα στα Νέα Πλάγια όπου έπεσε το στέγαστρο, καταπλακώνοντας θαμώνες του καταστήματος.

Εκεί τραυματίστηκε θανάσιμα και μια 54χρονη γυναίκα, με καταγωγή επίσης από τη Ρουμανία, ενώ συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για το αν είχαν συγγενικές σχέσεις, με κάποια δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για μητέρα με τον γιο της, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να επιβεβαιωθεί από την Πυροσβεστική.

Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Νέων Μουδανιών, Αθανάσιος Καλτσάς, ανέφερε ότι «έγιναν τεράστιες καταστροφές, αποκολλήθηκαν διάφορα αντικείμενα, αναποδογύρισαν αυτοκίνητα, πλημμύρισε η περιοχή μας, με αποτέλεσμα να έχουμε έξι νεκρούς και 55-60 τραυματίες, από 8 μηνών έως και 72 ετών, που πέρασαν από το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας. Κάποιοι από τους τραυματίες επέστρεψαν στη βάση τους, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, άλλοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Πολυγύρου και σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα άνω και κάτω άκρων».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης πως ο στρατός διατίθεται να συνδράμει στην Χαλκιδική μετά την φονική καταστροφή.

Νωρίτερα, σημειώθηκε έκτακτη σύσκεψη στο δημαρχείο Νέας Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη ο οποίος μετέβη την νύχτα στην πληγείσα περιοχή που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM
Πώς έγινε η αποκατάσταση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα: Βίντεο και φωτογραφίες

Ελλάδα / Πώς έγινε η αποκατάσταση του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα: 10 δύτες εργάζονταν σε βάθος 50 μέτρων - Βίντεο και φωτογραφίες

Η αποκατάσταση της βλάβης του υποθαλάσσιου αγωγού στην Αίγινα ήταν επιχείρηση υψηλού ρίσκου από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό
ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ