Θύμα ληστείας ένας άστεγος στην Χαλκίδα - Τον έδειραν και του πήραν 25 ευρώ

Θύμα ληστείας ένας άστεγος στην Χαλκίδα - Τον έδειραν και του πήραν 25 ευρώ Facebook Twitter
1

Ληστεία με θύμα έναν 48χρονο άστεγο που έβρισκε καταφύγιο στις αποθήκες του ΟΣΕ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Χαλκίδας, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport ο 48χρονος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά την επίθεση που δέχτηκε από τέσσερα άτομα.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν με σκοπό να τον ληστέψουν. Τον έβαλαν με το ζόρι μέσα σε ένα μαύρο αμάξι και αφού τον χτύπησαν με μπουνιές στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα κατάφεραν να του αποσπάσουν τα 25 ευρώ που είχε πάνω του, το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και την κάρτα με την οποία παίρνει το επίδομα βοήθειας. Όπως ανέφερε ο ίδιος, οι δράστες στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις περιγραφές οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν λίγες ώρες αργότερα το ένα ζευγάρι των δραστών ηλικίας 39 ετών και οι δύο. Μάλιστα πάνω στη γυναίκα οι αστυνομικοί βρήκαν και τα χρήματα που είχαν αφαιρέσει από τον άστεγο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά και στη σύλληψη των άλλων δύο ατόμων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Με πληροφορίες από lamiareport

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια