Δολοφονία στη Λέσβο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον συζυγοκτόνο

Δολοφονία στη Λέσβο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον συζυγοκτόνο Facebook Twitter
Φωτογραφία: lesvosnews.gr
0

Το Σάββατο θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο 25χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, Ερατώ, τα ξημερώματα, στη Λέσβο.  

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στο σπίτι της Ερατούς, σήμερα στις 03:00, στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη. Ο 25χρονος, που το τελευταίο διάστημα δεν έμενε μαζί με την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους, φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την 24χρονη με κυνηγετικό όπλο αφού πρώτα εισέβαλε στο σπίτι από το μπαλκόνι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η κόρη του ζευγαριού, ηλικίας δύο ετών. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο δύο χρόνια, όμως τον τελευταίο καιρό ήταν σε διάσταση και σκόπευαν να πάρουν διαζύγιο.

Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Η απολογία του ορίστηκε για το πρωί του Σαββάτου στις 11:00. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα το τελευταίο διάστημα ενώ συχνές ήταν οι διαμάχες του. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως ο 25χρονος ζήλευε τη σύζυγό του. Το έγκλημα έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Μυτιλήνης. Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στον χώρο του περιστατικού και κατασχέθηκαν, το κυνηγετικό όπλο, δύο φυσίγγια και κάλυκας.

O πατέρας της 24χρονης δήλωσε πως η κόρη του, την ώρα της δολοφονίας μιλούσε με έναν φίλο της που σπούδαζαν μαζί. «Την έβριζε, τη χτυπούσε και ο φίλος της άκουσε το μπαμ. Τη χτύπησε στο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά. Ο πατέρας δήλωση πως το ζευγάρι θα έπαιρνε διαζύγιο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM