Συνελήφθη ο Χρήστος Πατσατζόγλου για «μαϊμού» προϊόντα

Συνελήφθη ο Χρήστος Πατσατζόγλου για «μαϊμού» προϊόντα Facebook Twitter
0

Με μεγάλη ποσότητα «μαϊμού» προϊόντων συνελήφθη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χρήστος Πατσατζόγλου. 

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην Αγία Βαρβάρα να έχει στην κατοχή του δεκάδες απομιμητικά προϊόντα, ανάμεσά τους 65 ζευγάρια παπούτσια, 20 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, ρολόγια και εσώρουχα.

Συγκεκριμένα ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με τις ομάδες των Ομόνοιας, ΑΕΚ, ΠΑΣ, Προοδευτικής και Φωστήρα, συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Πύργου στην Αγία Βαρβάρα, στις 17:30 το απόγευμα της 3ης Απριλίου. 

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο Χρήστος Πατσατζόγλου εμφανίζεται να πωλούσε τα συγκεκριμένα προϊόντα σε καταστήματα συμφερόντων του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, όπου διατηρεί δυο καταστήματα με είδη ρουχισμού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απομιμητικά προϊόντα, ενώ πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» και υποψήφιο δήμαρχο τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρο Μίχο, ο οποίος και έχει αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM