Αιγάλεω: Μυστήριο με τον θάνατο της φοιτήτριας - Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου και τα σενάρια για σατανισμό

Αιγάλεω: Μυστήριο με τον θάνατο της φοιτήτριας - Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου και τα σενάρια για σατανισμό Facebook Twitter
0

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας από την Ηλεία, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, μετά τις αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας.  

Οι αστυνομικές αρχές προσανατολίστηκαν αρχικά στο σενάριο της αυτοκτονίας, αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, κάνει λόγο για μία «όχι τυπική αυτοκτονία», εξηγώντας πως η Α. θα χρειαζόταν βοήθεια για να θέσει τέρμα στη ζωή της με τον τρόπο που φέρεται να το έκανε, ενώ ύποπτο θεωρείται και το γεγονός ότι όλα τα αρχεία της από τις ηλεκτρονικές συσκευές της ήταν σβησμένα. 

«Πρώτον, αυτός ο τρόπος της αυτοκτονίας, από ό,τι λένε και οι ειδικοί επιστήμονες, εγκληματολόγοι, ιατροδικαστές, για να υλοποιηθεί χρειάζεται και η βοήθεια κάποιου τρίτου προσώπου. Γιατί είναι εξαιρετικά δυσχερές κάποιος να κλείσει αεροστεγώς το κεφάλι του μέσα σε μία σακούλα και, ταυτόχρονα, να χειριστεί όλα εκείνα τα συστήματα που χρειάζονται για να γίνει η είσοδος του αερίου, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ώστε να προκληθεί θάνατος από ασφυξία», λέει ο κ. Τζαβάρας μιλώντας στην ιστοσελίδα newsit.gr.

Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι όλα τα αρχεία της νέας κοπέλας ήταν σβησμένα από το κινητό, το λάπτοπ και το τάμπλετ της που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, γεγονός που γεννά επιπλέον υποψίες. 

Σύμφωνα με μαρτυρία ενοίκου, το βράδυ της Πέμπτης και τα ξημερώματα της Παρασκευής (21 - 22 Μαρτίου), άκούστηκαν έντονοι θόρυβοι με φωνές «σα να γινόταν κάποιο πάρτι στο διαμέρισμα». 

Όταν όμως η αστυνομία μπήκε μαζί με την κοπέλα στο διαμέρισμα, όλα ήταν τακτοποιημένα «δεν υπήρχε ούτε ένα ποτήρι που να μην ήταν πλυμένο, να μην είχε τοποθετηθεί στη θέση του, τα κλινοσκεπάσματα ήταν σε πλήρη τάξη».

Η οικογένεια της νεκρής φοιτήτριας αμφισβητεί και το γράμμα που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα, ζητώντας να εξεταστεί το ενδεχόμενο η 22χρονη να έγραψε την επιστολή αυτοκτονίας καθ' υπαγόρευση. δια, ή έχει γραφτεί από την ίδια κάθ΄ υπαγόρευση».

Οι φωτογραφίες με «σατανιστικά» στοιχεία

Όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος, ανάμεσα στα πράγματα που βρήκαν οι αστυνομικοί και θεωρήθηκαν στοιχεία, ήταν και μια φωτογραφία της νεκρής με μία άλλη κοπέλα.

«Βρέθηκε μία φωτογραφία της κοπέλας με μία άλλη, που μπορεί να είναι και φίλη της - μια συνομήλική της - μία selfie όπως λέγεται και, στη συνέχεια, μέσα από έναν αριθμό φωτογραφιών, η κοπέλα αυτή βρέθηκε να συμμετέχει σε απεικονίσεις με διάφορα στοιχεία που θεωρούνται στοιχεία λατρείας τέτοιας μορφής οργανώσεων (σατανιστικών). Η κοπέλα ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν είχε παρέες, ούτε κάποια συγκεκριμένη παρέα, ενδεχομένως, η μοναδική παρέα να ήταν αυτή η κοπέλα», λέει ο κ. Τζαβάρας. 

«Η σκέψη μου οδηγείται στο ότι πρέπει να ερευνηθεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου, γιατί έχουμε ως δεδομένο από το κινητό της κοπέλας ότι οι τελευταίες κλήσεις που έχουν διαγραφεί τοποθετούνται, η ενέργεια, δηλαδή, της διαγραφής των αρχείων, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, 23, Μαρτίου. Γιατί μετά τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, έχουμε τρεις κλήσεις που έγιναν από τους γονείς της. Εάν λοιπόν ο χρόνος του θανάτου μπορεί να τοποθετηθεί και είναι την Πέμπτη για παράδειγμα, ή την Παρασκευή, αντιλαμβάνεστε ότι το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι υπάρχει παρουσία τρίτου στο διαμέρισμα μετά το θάνατο. Στη συνέχεια θα δούμε εάν και κατά πόσον η παρουσία αυτού του συγκεκριμένου προσώπου είχε και την έννοια, είτε της διευκόλυνσης, αν πρόκειται για αυτοχειρία, στην αυτοκτονία, είτε είχε κάποιο άλλο ρόλο ενεργό στην πρόκληση του αποτελέσματος», καταλήγει ο συνήγορος της οικογένειας. 

«Επαγγελματίες δολοφόνησαν την κόρη μου»

Την Πέμπτη, ο πατέρας της 22χρονης τόνισε πως η οικογένεια είναι πεπεισμένη για την ανάμειξη άλλων ατόμων στον θάνατο της κόρης του.

«Δυστυχώς το χτύπημα ήταν τόσο μεθοδευμένο τόσο ύπουλο, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι... Την δολοφονία την έκαναν επαγγελματίες, σκηνοθετώντας την σαν αυτοκτονία. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή, είναι να γίνει σωστή έρευνα για να γλιτώσουν άλλα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο», υποστήριξε ο ίδιος.

«Από την έρευνα που έχω κάνει έχουν μπει κι άλλα παιδιά σε αυτό το κόλπο, τα οποία δεν έχουν υποψιαστεί τι τα περιμένει. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι βρήκαμε την άκρη για να ξετυλίξουμε το κουβάρι. Γιατί εάν το είχαμε αφήσει θα είχε χαθεί η υπόθεση και θα λέγαμε ότι πρόκειται για αυτοκτονία».

«Η κόρη μου όντως δεν μου είχε δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά», είχε πει ο ίδιος στο OPEN BEYOND

«Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί και να δίνει το δικαίωμα ο εισαγγελέας στην αστυνομία και να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία σκηνοθετημένη».

Ωστόσο, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου».

Ο ίδιος, δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειες, και τόνισε ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM