Πατέρας 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στην Αθήνα: Ξεκίνησα έρευνα για την κόρη μου

Πατέρας 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στην Αθήνα: Ξεκίνησα έρευνα για την κόρη μου Facebook Twitter
1

Περιπλέκεται η υπόθεση με τον θάνατο της Αρετής, της 22χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω στην Αθήνα.

Η 22χρονη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω το περασμένο Σάββατο. Μάλιστα οι αστυνομικοί του Α.Τ Αιγάλεω ανέλαβαν αρχικά την υπόθεση και εκτίμησαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, από την αυτοκτονία, την εγκληματική ενέργεια, αλλά και το ενδεχόμενο μέλη σατανιστικών οργανώσεων να την επηρέασαν ψυχολογικά. 

Στο OPEN TV μίλησε  ο πατέρας της 22χρονης Αρετής. «Η κόρη μου όντως δεν μου είχε δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί και να δίνει το δικαίωμα ο εισαγγελέας στην αστυνομία και να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία σκηνοθετημένη». Στην ερώτηση αν σατανιστές έμπλεξαν την κόρη του, απαντά ότι πάντα γίνονται επιλογές και δεν παίρνουν τυχαία άτομα.

Χθες έγινε γνωστό πως από την πλευρά της οικογένειας υποστηρίζεται πως η κοπέλα ίσως είχε επαφές με τον σατανισμό και δολοφονήθηκε σε κάποια σατανιστική τελετή, ενώ το πώς βρέθηκε νεκρή ήταν σκηνοθετημένο. Ενδεικτικό είναι ότι στη μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσε η οικογένεια της 22χρονης η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο.

Όπως αναφέρει η οικογένεια τι δεδομένο-κλειδί που στέκεται η οικογένεια για το φόνο είναι η ημερομηνία και πιο συγκεκριμένα η 20η Μαρτίου που ήταν η μέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας. Για τους σατανιστές, είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες.


Η πλευρά της οικογένειας αμφισβητεί την εκδοχή της αστυνομίας για αυτοκτονία κι έχει προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, ώστε να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας.

Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από τα social media, διότι δεν βρέθηκαν αρχεία στις ηλεκτρονικές της συσκευές.

«Είναι σβησμένες οι κλήσεις, οι εγγραφές από laptop, ipad και άλλες συσκευές. Έχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», επισήμανε.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε την έρευνα για τον θάνατο 22χρονης.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Ο ιατροδικαστής, Σωτ. Μπουζιάνης, ο οποίος και διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας. Τόνισε, επίσης, ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα, αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο συνήγορος της οικογένειας κ. Κωνσταντινος Τζαβάρας μεταξύ άλλων υπογραμμίζει πως η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία, βάσει των στοιχείων που έχουν βρεθεί. Ο ίδιος τόνισε πως: «Έχουν σβηστεί τα ηλεκτρονικά της αρχεία στο κινητό, στο ipad και στον φορητό της υπολογιστή. Αυτό έγινε μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι του Σαββάτου, γιατί μετά από τις δώδεκα υπάρχουν δύο με τρεις κλήσεις των γονέων του κοριτσιού. Που σημαίνει ότι οι κλήσεις είχαν σβηστεί. Η αστυνομία μπήκε στις οκτώ το απόγευμα του Σαββάτου αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως εάν προσεγγιστεί με ακρίβεια η ώρα του θανάτου της κοπέλας δημιουργούνται τεράστια ζητήματα. Έχουμε ζητήσει άρση απορρήτου, επανάκτηση των διαγραφέντων δεδομένων όλα. Αποτυπώματα που υπάρχουν στην σακούλα και την ταινία. Όλα αυτά θα ερευνηθούν. Υπάρχει μεγάλος όγκος στοιχείων ο οποίος πρέπει να ερευνηθεί και πιστεύω πως στο τέλος δεν θα μιλάμε για αυτοκτονία. Υπάρχει και ένα σημείωμα που αμφισβητείτε από την οικογένεια. Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα για την υπόθεση αφού θα έχουν προχωρήσει οι έρευνες από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. Εμείς ασκήσαμε μήνυση κατά αγνώστων. Ήταν μοναχικό παιδί και σπούδαζε σε ιδιωτικό κέντρο, δεν είχε πολλές παρέες και ίσως αυτό να την είχε κάνει ευάλωτη σε κάποιους κύκλους» είπε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας, με καταγωγή από την Βαρβάσαινα του δήμου Πύργου, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της τηλεφωνικά το βράδυ της Πέμπτης και δεν τα κατάφεραν.

Καθώς η ανησυχία τους μεγάλωνε, την επόμενη μέρα έστειλαν έναν οικογενειακό τους φίλο στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω προκειμένου να διαπιστώσει εάν η νεαρή κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι της και αν είναι καλά.

Δεν υπήρξε όμως καμία απόκριση και κανένα ίχνος της 22χρονης και οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία για την εξαφάνιση του παιδιού τους, αποφασίζοντας πως το Σάββατο θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Όταν οι γονείς της κοπέλας, έφτασαν στο διαμέρισμα ειδοποίησαν έναν κλειδαρά για να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού της και βρήκαν την κόρη τους νεκρή.

 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ