Λευκό τοπίο στη Φλώρινα - Πολύ χιόνι και απότομη πτώση θερμοκρασίας κατά είκοσι βαθμούς

Λευκό τοπίο στη Φλώρινα - Πολύ χιόνι και απότομη πτώση θερμοκρασίας κατά είκοσι βαθμούς Facebook Twitter
meteo.gr/Αλέξανδρος Σιάμκουρης
0

Κατά είκοσι βαθμούς έπεσε η θερμοκρασία στην Φλώρινα μέσα σε μία μέρα, ενώ κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία στον δήμο. 

Τους 20 βαθμούς έφτασε η διαφορά της χθεσινής μέγιστης θερμοκρασίας στη Φλώρινα, με τη σημερινή μικρότερη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά. 

Χθες ο υδράργυρος σκαρφάλωσε χθες στους 20.3 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες το σκηνικό του καιρού άλλαξε άρδην με το θερμόμετρο να κατρακυλάει, σήμερα το μεσημέρι, στους 0 βαθμούς Κελσίου. 

Παράλληλα σημειώθηκαν χιονοπτώσεις. 

Όπως μετέδωσε το neaflorina.gr, με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Με απόφαση του δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου θα ξεκινήσουν, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους πρόγραμμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

No say something! 12 March! Florina, Greece! #snow #spring #mycity #bear #contralto #florina #macedonia #greece #europe #earth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rasaikos Georgios ? (@ra_psycho_s) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πάλι χιονίζει!!! ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mint (@christos_mint) στις

Σημειώνεται πως η πτώση της θερμοκρασίας έγινε αισθητή σε Μακεδονία και Θράκη με τον υδράργυρο να υποχωρεί θεαματικά μέσα σε 24 ώρες. 

Στην Κοζάνη η μέγιστη θερμοκρασία χθες έφτασε στους 20,6 βαθμούς, ενώ στις 13:30 σήμερα το μεσημέρι η θερμοκρασία κατρακύλησε τους 1,9 βαθμούς.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο υδράργυρος άγγιξε τους 8 βαθμούς. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM