LIVE!

Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη - Κατασχέθηκαν 13 κιλά

Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη - Κατασχέθηκαν 13 κιλά Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συμμορία που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ως μέλη της συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 55χρονος και ένας 18χρονος, στους οποίους αποδίδεται ηγετικός ρόλος στη δράση της εγκληματικής ομάδας.

Ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων 27 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 13 κιλών και 752 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε ειδική κρύπτη Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Παράλληλα κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.130 ευρώ που εκτιμάται ότι προερχόταν από την παράνομη δράση της σπείρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας μετέφεραν ηρωίνη από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, όπου τη διακινούσαν σε σημεία συνάθροισης τοξικοεξαρτημένων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM