Αποχωρούν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας

Αποχωρούν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αποχωρούν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, όμως προανήγγειλαν νέες κινητοποιήσεις για τις επόμενες μέρες.

Η απόφαση πάρθηκε μετά τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, μία ημέρα μετά τη μαραθώνια αλλά άκαρπη συνάντηση των αγροτών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, δήλωσε (ΑΠΕ-ΜΠΕ) μετά την απόφαση της συνέλευσης των αγροτών ότι η «κυβέρνηση είναι εχθρική απέναντι στους αγρότες καθώς βάζει πλάτη στους εφοπλιστές, τους εμπόρους και τους τραπεζίτες».

Παράλληλα ο κ. Μαρούδας προανήγγειλε νέα κινητοποίηση την 1η Μαρτίου έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας, όπου μερίδα αγροτών θα δικαστούν, αλλά και νέο αγροτικό συλλαλητήριο στο Κιλελέρ στις 17 Μαρτίου.

Στη σχετική ανακοίνωση της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων (που ακολουθεί παρακάτω) υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων ότι οι αγρότες το Σάββατο επιστρέφουν στα χωριά τους «οργανωμένα και συντονισμένα σε όλη τη χώρα... καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για την αδιαλλαξία της και προειδοποιώντας την ότι θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της».

Τονίζεται επίσης ότι «ο αγώνας» των αγροτών «θα συνεχιστεί με διάφορες μορφές».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM