ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν 12, 5 τόνοι παράνομο και επικίνδυνο τσίπουρο

ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν 12, 5 τόνοι παράνομο και επικίνδυνο τσίπουρο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πολύ μεγάλες ποσότητες παράνομου τσίπουρου, που εγκυμονούσε κινδύνους για την υγεία όσων το κατανάλωναν, κατάσχεσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων. 

Το τσίπουρο, που προορίζονταν για την αγορά της Θεσσαλονίκης, αποσταζόταν σε εργαστήρια στην Κεντρική Μακεδονία.

Τα στελέχη των τελωνειακών αρχών της ΑΑΔΕ  ανακάλυψαν και κατάσχεσαν 22 άμβυκες απόσταξης τσίπουρου χωρίς άδεια τελωνείου και 12,5 τόνους τσίπουρου επικίνδυνου για την υγεία.

Όπως μάλιστα αναφέρουν κύκλοι της ΑΑΔΕ, εκτός από την απώλεια δασμών για το Δημόσιο, η υπόθεση είναι και υψηλού υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για να φέρουν στο φως την υπόθεση, τα στελέχη της ΑΑΔΕ χρησιμοποίησαν το ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα για τον εντοπισμό στοιχείων, ICISNET.

Παράλληλα, είχαν ειδικά αυτοκίνητα με πινακίδες με συμβατικά νούμερα, αλλά πλήρως εξοπλισμένα με φορητούς υπολογιστές, ασύρματη επικοινωνία, εκτυπωτές κ.ά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Ελλάδα / Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Η δήλωση ολοκληρώνεται με αυστηρή προειδοποίηση προς τη Δικαιοσύνη, ειδικά υπό το φως της αποφυλάκισης δύο ακόμα καταδικασμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής – των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

«Είμαι η μαμά της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε στο αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφο της», έτσι συστήνομαι από την 1η Απριλίου 2024, κατέθεσε η Δέσποινα Καλλέα
LIFO NEWSROOM