Βιασμός οδηγού ταξί: Οι εξετάσεις DNA δεν δείχνουν σωματική επαφή με τον ηθοποιό

Βιασμός οδηγού ταξί: Οι εξετάσεις DNA δεν δείχνουν σωματική επαφή με τον ηθοποιό Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση βιασμού του οδηγού ταξί, για την οποία έχει προφυλακιστεί ένας 29χρονος ηθοποιός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο έλεγχος DNA έδειξε ότι δεν υπήρξε καμία σωματική επαφή μεταξύ των δύο ανδρών, ούτε βρέθηκε γενετικό υλικό του 24χρονου οδηγού στα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο ηθοποιός και κατασχέθηκαν από την αστυνομία. 

Παράλληλα, δεν ανιχνεύτηκε κάποια ύποπτη ουσία στο αίμα του οδηγού ή του ηθοποιού. 

«Έλα ρε πατέρα σε αγαπάω», ήταν τα πρώτα λόγια του ηθοποιού Γιώργου Καρκά προς τον πατέρα του, μόλις πληροφορήθηκε τις εξελίξεις. Ο ηθοποιός έχει ήδη καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.

«Από εδώ και πέρα το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να βγει από τη φυλακή και ήρεμος και ήσυχος να μπορέσει στα σταθεί στα πόδια του μετά τον διασυρμό ο οποίος του έγινε» λέει ο πατέρας του.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του οδηγού ταξί, Πάνος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τον βιασμό του πελάτη του με τη χρήση αντικειμένου, «το οποίο στη συνέχεια πέταξε ο κατηγορούμενος».

Ο 29χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι κακοποίησε τον οδηγό το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου. Και οι δύο κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τον οδηγό ταξί να ζητά αρχικά από τους γιατρούς να βοηθήσουν τον ηθοποιό που ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Λίγο αργότερα όμως είπε στους γιατρούς ότι δεν ένιωθε καλά ούτε ο ίδιος.

«Θα αθωωθώ»

 

«Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ» δήλωνε σε συνέντευξή του, στις αρχές Δεκεμβρίου ο κ. Κάρκας. «Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας».

Ο Γιώργος Κάρκας λέει πως ο ταξιτζής «από τη μία φώναζε το όνομα της κοπέλας του και έλεγε πως την αγαπάει και από την άλλη γυρνούσε στους γιατρούς και τους έλεγε "Σώστε το παιδί". Θυμάμαι μία βιαιότητα από μέρους του σε εμένα. Στη συνέχεια ο γιατρός κάλεσε την αστυνομία και πήραν μόνο εμένα. Έπρεπε να πάρουν και τους δύο και πήραν μόνο εμένα».

«Ο κύριος ήθελε να ηρεμήσει και να πάει σπίτι να δει την κοπέλα του. Μάλιστα, στον πρώτο αστυνομικό δεν κατέθεσε τίποτα για βιασμό. Κατέθεσε ότι "μου κοιμήθηκε στο ταξί, έχει πάρει ναρκωτικά και τον έφερα εδώ επειδή δεν ήταν καλά". Την επόμενη ημέρα του ήρθε όλη αυτή η ιδέα περί βιασμού».

«Δεν υπήρξε χρήση ουσιών»

Ο ίδιος διαψεύδει πως γνώριζε τον οδηγό ταξί από πριν και επιμένει ότι γνωρίστηκαν εκείνη την ημέρα.

«Δεν τον γνώριζα, όπως ισχυρίστηκαν κάποιοι. Αν τον γνώριζα, γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά στην περιοχή στον οποία βρίσκεσαι; Δεν τον διάλεξα από τη φωτογραφία, όπως ειπώθηκε από άλλους. Ήταν το πιο κοντινό ταξί».

«Δεν κάναμε χρήση ουσιών. Το μόνο μου λάθος ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα, ανάμεσα σε άλλα, ότι είχα πάρει το "πόπερ" που οι άσχετοι το χαρακτήρισαν ουσία βιασμού (...) Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Λέγαμε για τις εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του», είχε πει σε εκείνη τη συνέντευξη ο ηθοποιός. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM