Η ΕΛ.ΑΣ. αποσύρει τα ημερολόγια που ανέφεραν την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία»- Διέταξε ΕΔΕ

Η ΕΛ.ΑΣ. αποσύρει τα ημερολόγια που ανέφεραν την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία»- Διέταξε ΕΔΕ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
1

Η Ελληνική Αστυνομία διέταξε την διενέργεια διοικητικής έρευνας καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια του Σώματος για το 2019 έχει εκτυπωθεί χάρτης που αναφέρει την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» και τα Κατεχόμενα ως «Βόρεια Κύπρο».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα ημερολόγια εκτυπώθηκαν από ιδιωτική εταιρεία και, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών».

Όπως ενημερώνει μάλιστα η ΕΛΑΣ, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποσύρει τα ημερολόγια που ανέφεραν την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία»- Διέταξε ΕΔΕ Facebook Twitter

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών. Επιπλέον, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες.»

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Προφανώς, όποιος αστυνομικός έλεγξε τα "υποδείγματα", ήταν με το φανελλάκι και έπινε χαλαρός φραπέ, με ακουμπισμένα τα πόδια στο γραφείο.Κάθε ομοιότητα στη χώρα της αριστείας με άλλα γεγονότα, είναι τυχαία.Πάντως - επίσης -, από τον "με τη βούλα" υπερπατριωτισμό - σαν προϋπόθεση -, όσων υπηρετούσαν κάποτε στα Σώματα Ασφαλείας, περάσαμε στην ανέμελη δημοσιοϋπαλληλική χαλαρότητα και έλλειψη στοιχειώδους έστω εθνικής ευαισθησίας.Σημεία των καιρών. Δεν ξέρουμε αλλά και ούτε μας απασχολεί που πάμε. Το facebook και το "survivor" να είναι καλά.