Τις δραστηριότητες και τις επαφές της 33χρονης, που έπεσε θύμα μαφιόζικης δολοφονίας, χθες, στην Κηφισιά, ερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

 

Οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες στην περιοχή, με την ελπίδα να εντοπίσουν κάποιες κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν στον εκτελεστή, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνουν πόρτα-πόρτα πληροφορίες απο περιοίκους, για να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία και στον τρόπο διαφυγής του δράστη.

 

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης παρακολουθούσε και είχε στήσει ενέδρα στην 33χρονη που την ακολούθησε καθώς άνοιξε την πόρτα του γκαράζ και μπήκε με το αυτοκίνητό της.

 

Ο δολοφόνος «γάζωσε» τη γυναίκα με 16 σφαίρες από πολεμικό όπλο καλάσνικοφ. Τόσοι κάλυκες βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, ενώ το θύμα δέχτηκε τις σφαίρες σε όλο το σώμα και το κεφάλι και ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

 

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η δολοφονία να είναι πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, αλλά σε ό,τι αφορά τις αιτίες εξετάζουν διάφορα ενδεχόμενα. Και αυτό γιατί το θύμα δεν έχει απασχολήσει τις αρχές εδώ και χρόνια, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ληστείες και δοσοληψίες στη «νύχτα», ενώ ήταν σύντροφος γνωστού νονού.

 

Μετά την απόπειρα δολοφονίας που έιχε γίνει και πάλι σε βάρος της, το 2011 στο Γαλάτσι, η γυναίκα δεν φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία να εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες, αν και αυτό θα διευκρινιστεί από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Σημειώνεται, ότι στην απόπειρα σε βάρος της το 2011 ήταν έγκυος επτά μηνών και απέκτησε ένα παιδάκι, το οποίο σήμερα είναι επτά ετών.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ