Αγρίνιο: Από βαρύ αντικείμενο τραυματίστηκε η 19χρονη στα επεισόδια της πορείας για τον Φύσσα

Αγρίνιο: Από βαρύ αντικείμενο τραυματίστηκε η 19χρονη στα επεισόδια της πορείας για τον Φύσσα Facebook Twitter
0

Βίαια επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε πορείες που πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, που στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Στο κέντρο του Αγρινίου, μία 19χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών. Οι αρχές προέβησαν σε έξι συλλήψεις και 25 προσαγωγές.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η γυναίκα τραυματίστηκε στο πρόσωπο από βαρύ αντικείμενο και όχι από φωτοβολίδα ευθείας βολής όπως είχε μεταδοθεί αρχικά. 

Η 19χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Αγρινίου με πολλαπλά τραύματα αλλά η ζωή της δεν κινδυνεύει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα τραύματα στη μύτη και στα δόντια είναι βαριά και θα χρειαστούν επεμβάσεις για την αποκατάστασή τους.

Για την υπόθεση θα σχηματισθεί δικογραφία κατά αγνώστων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Επεισόδια και στον Πειραιά

Η ειρηνική πορεία μνήμης στον Πειραιά ξεκίνησε, όπως κάθε χρόνο, από το σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Περίπου 2.000 άτομα κατευθύνθηκαν μέσω κεντρικών οδών του Πειραιά προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της πόλης, με τη διακριτική συνοδεία της αστυνομίας. 

Άγνωστοι, κραδαίνοντας ξύλα στα χέρια, πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ προς τους αστυνομικούς. Τα επεισόδια σημειώθηκαν στην Ηρώων Πολυτεχνείου, κοντά στο Δημαρχείο Πειραιά και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους κουκουλοφόρους με βόμβες κρότου-λάμψης και χημικά.

Επεισόδια σημειώθηκαν και σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM