19 γυναίκες συνέλαβαν τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας οι αστυνομικοί σε ελέγχους οίκων ανοχής

19 γυναίκες συνέλαβαν τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας οι αστυνομικοί σε ελέγχους οίκων ανοχής Facebook Twitter
1


Σε 19 συλλήψεις γυναικών και 6 προσαγωγές προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκαναν για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε 11 οίκους ανοχής, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Από τις συλληφθείσες οι 3 είναι Ελληνίδες και οι 16 αλλοδαπές, ενώ όλες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας, της παραβίασης σφραγίδων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και αλλοδαπών.

Παράλληλα, προσήχθησαν 6 γυναίκες σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Οι 19 συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια