19 γυναίκες συνέλαβαν τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας οι αστυνομικοί σε ελέγχους οίκων ανοχής

19 γυναίκες συνέλαβαν τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας οι αστυνομικοί σε ελέγχους οίκων ανοχής Facebook Twitter
1


Σε 19 συλλήψεις γυναικών και 6 προσαγωγές προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκαναν για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε 11 οίκους ανοχής, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Από τις συλληφθείσες οι 3 είναι Ελληνίδες και οι 16 αλλοδαπές, ενώ όλες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας, της παραβίασης σφραγίδων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και αλλοδαπών.

Παράλληλα, προσήχθησαν 6 γυναίκες σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Οι 19 συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια