Τζέιμς Φράνκο: Aυτή η προκλητική selfie τον έκανε να παρατήσει για πάντα το Instagram

Τζέιμς Φράνκο: Aυτή η προκλητική selfie τον έκανε να παρατήσει για πάντα το Instagram Facebook Twitter
0

Ο Τζέιμς Φράνκο μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Variety για τη νέα του ταινία «The Disaster Artist» και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ηθοποιός σχολίασε τη φωτογραφία που τον οδήγησε να εγκαταλείψει το Instagram.

Ήταν αυτή η προκλητική selfie που όταν δημοσιεύτηκε το 2014 προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και πολλά δημοσιεύματα.

«Είναι πολύ απελευθερωτικό» λέει ο Φράνκο. «Απλά το ξεφορτώθηκα. Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, απλώς αισθάνθηκα λίγο ανόητος. Το αντιμετώπισα σαν να ήταν ένα αστείο. Μπαίνεις σε αυτόν τον παράξενο, σαγηνευτικό χώρο όπου μοιάζει ιδιωτικός, αλλά είναι επίσης δημόσιος. Και κολλάς με τις αντιδράσεις».

Εξακολουθεί όπως λέει να μην μπορεί να αναλύσει τις διαφορετικές ταυτότητες που είχε για το Instagram «Δοκίμαζα τα όρια», λέει. «Είναι ο τρόπος που βλέπω ανθρώπους όπως οι Kardashians» προσθέτει και εξηγεί πως ήθελε να δει τι θα συνέβαινε αν πειραματιζόταν και ο ίδιος.

«Δεν ήμουν γυμνός. Είμαι βέβαιος ότι η Rihanna έχει δημοσιεύσει πιο τολμηρές φωτογραφίες. Ήταν μόνο η στάση της φωτογραφίας. Ημουν ιδρωμένος. Το χέρι μου ήταν μέσα στο εσώρουχό μου. Απλώς φαινόταν ακατάλληλη. Και θυμάμαι τον Gucci με τον οποίo είχα μια συνεργασία τότε να μου λέει να μην ξαναβάλω μια τέτοια φωτογραφία», ανέφερε ο ηθοποιός.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM