«Trolls Band Together»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας των «Ευχούληδων»

«Trolls Band Together»: Βγήκε το trailer της νέας ταινίας των «Ευχούληδων» Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Mε λάμψη, χρώμα και μουσική των 90ς επιστρέφουν για τρίτη φορά - μετά από δύο box office - οι Ευχούληδες (Trolls) με την ταινία «Trolls Band Together».

Η Universal Pictures και η DreamWorks Animation κυκλοφόρησαν το τρέιλερ της ταινίας «Trolls Band Together» με τους Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και 'Αννα Κέντρικ να δανείζουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές.

Η ταινία είναι «γεμάτη εκπλήξεις, μουσική, νέους κόσμους και καινούργιους χαρακτήρες», όπως τόνισε και ο σκηνοθέτης Γουόλτ Ντορν στο Variety. 

«Μετά από δύο ταινίες αληθινής φιλίας και αδυσώπητου φλερτ, η Poppy και ο Branch είναι πλέον επίσημα ζευγάρι. Ένα μυστικό από το παρελθόν θα γίνει η αφορμή να σμίξει ξανά ο Branch με τα τέσσερα χαμένα του αδέρφια και να σώσει το ένα από αυτά» αναφέρεται στην περιγραφή της νέας ταινίας. 

Ο Ντορν σημείωσε επίσης ότι η μουσική των 90s και τα boy bands αποτελούν την «ψυχή» της ταινίας και γι΄ αυτό στο ξεκίνημά της ζήτησε την γνώμη του Τίμπερλεϊκ ως μέλος των NSYNC.

Η πρώτη ταινία των «μικρών ξωτικών» κυκλοφόρησε το 2016 και απέφερε σχεδόν 350 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και η δεύτερη το 2020.

Στην οικογένεια των «Ευχούληδων» δανείζουν τις φωνές τους μεταξύ άλλων οι Καμίλα Καμπέγιο Τρόι Σιβάν, Έιμι Σούμερ και Κέναν Τόμσον.  Η ταινία «Trolls Band Together» αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM