Το trailer του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1» είναι εδώ

Το trailer του Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 είναι εδώ Facebook Twitter
0

Την προσεχή Πέμπτη θα κάνει πρεμιέρα το «Top Gun: Maverick», το οποίο με τις αερομαχίες του θα προσφέρει ένα πιο αναλογικής ιδιοσυγκρασίας θέαμα, σε πείσμα της οφθαλμοφανώς ψηφιακής δράσης της εποχής.

Το κατεξοχήν franchise δράσης του Τομ Κρουζ, όμως, είναι το «Mission: Impossible». Πρόκειται για μια σειρά ταινιών που άλλαξε σκηνοθέτες και στιλ αρκετές φορές, για να κρατήσει τελικά από την πέμπτη ταινία και έπειτα τον Κρίστοφερ ΜακΚουόρι, που εξελίχθηκε σε μόνιμο συνεργάτη του Τομ Κρουζ.

Το τρέιλερ του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1» μόλις κυκλοφόρησε, έχει αρκετή δόση κοσμοπολιτισμού – Βενετία είναι αυτή- και περιέχει μικρά δείγματα από μια σειρά από απίθανες κασκάντες, κλείνοντας με τον Τομ Κρουζ να βουτά από γκρεμό στο κενό με μια μοτοσικλέτα. Στην ταινία, όπως όλα δείχνουν, η κρατική υπηρεσία όπου υπάγεται ο Ίθαν Χαντ προδίδει τα ιδανικά για τα οποία ο ίδιος αγωνίζεται μέσα στα χρόνια, θέτοντας αυτόν και την ομάδα του μόνους υπερασπιστές της παγκόσμιας ειρήνης. To Dead Reckoning θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη, με το πρώτο κεφάλαιο να βγαίνει στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου 2023 και το δεύτερο στις 28 Ιουνίου 2024.

Και οι δύο ταινίες θα προβληθούν αποκλειστικά στο σινεμά, καθώς ο Κρουζ είναι μέγας θιασώτης της μεγάλης οθόνης και παλεύει σχεδόν μόνος του να διατηρήσει ζωντανή την εμπειρία της αίθουσας.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Το χρυσελεφάντινο άγαλμα παρουσιάζεται στην έκθεση «Οι δύο θεοί» που συμπεριλαμβάνει τον Κολοσσό της Ρόδου και αποτελεί τμήμα μιας ευρύτερης έκθεσης με τίτλο: «Τα 7 θαύματα της αρχαιότητας».
THE LIFO TEAM
Ένα φυλαχτό για όλους και μια Αθηνά για την Αθήνα

Urban Culture / Δύο νέες τοιχογραφίες σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Στην Αλεξάνδρας μια τοιχογραφία-φυλαχτό για όλους μας από τον Άγγελο Πλέσσα, με τίτλο «Φυλαχτό όλων των Όντων», και στην Πανεπιστημίου η τοιχογραφία του Αριστείδη Λάππα «She Who Protects» με μια νέα, πολύχρωμη Αθηνά για μια νέα, πολυπολιτισμική Αθήνα.
THE LIFO TEAM
Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Πολιτισμός / Για πρώτη φορά αναδημιουργήθηκε το DNA του ανθρώπου από την έκρηξη της Πομπηίας

Τα σώματα ανήκαν σε έναν άνδρα στα τέλη της δεκαετίας των 30 ή στις αρχές των 40 ετών και σε μια γυναίκα 50 ετών. Το γεγονός ότι πιθανότατα απολάμβαναν ένα χαλαρό γεύμα όταν τους χτύπησε η καταστροφή δεν είναι ασυνήθιστο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ