Η ηθοποιός Τίφανι Χάντις δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά εξαιτίας του ρατσισμού.

 

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο podcast του Καρμέλο Άντονι (Carmelo Anthony) «What in Your Glass;», η κωμικός εξήγησε πως ο ρατσισμός είναι ο λόγος που την εμποδίζει να κάνει παιδιά και η βία που θα αντιμετωπίσουν στη ζωή τους.

 

«Είμαι λίγο μεγάλη τώρα και οι άνθρωποι ρωτούν πάντα πότε θα κάνω παιδιά», δήλωσε η Χάντις, που είναι 40 χρόνων, στην εκπομπή. «Ένα μέρος του εαυτού μου θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά και πάντα σκέφτομαι δικαιολογίες όπως:

 

"Ω, χρειάζομαι ένα εκατομμύριο δολάρια στην τράπεζα πριν το κάνω αυτό, το χρειάζομαι, το χρειάζομαι αυτό". Αλλά πραγματικά, δεν θα ήθελα να γεννήσω ένα παιδί που θα μου μοιάζει, γνωρίζοντας ότι θα τα κυνηγήσουν ή θα τα σκοτώσουν. Όμως, γιατί να έβαζα κάποιον σε τέτοιον κίνδυνο;».

 

«Οι λευκοί δεν χρειάζεται να το σκέφτονται», είπε η ηθοποιός. «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε γι' αυτό και πρέπει να ενωθούμε ως κοινότητα... και ίσως δεν συμφωνούμε όλοι για τα ίδια πράγματα, αλλά πρέπει να βρούμε κάποιο κοινό έδαφος και να προχωρήσουμε ως άνθρωποι».

 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνέχεια ο Άντονι ζήτησε από την ηθοποιό να στείλει ένα μήνυμα στις νεότερες γενιές των μαύρων γυναικών. «Το μήνυμά μου προς αυτές είναι να ενημερωθούν, να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες, να μην φοβούνται να συμμετέχουν στα κοινά της κοινότητάς τους και ζήσουν τη ζωή τους, να είναι ο εαυτός τους», είπε η Χάντις προσθέτοντας πως δεν θα πρέπει να προσπαθούν να μοιάσουν τους άλλους.

 

H Χάντις είναι ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας και το όνομά της ήταν στη λίστα του ΤΙΜΕ με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr