Τίφανι Χάντις: Δεν θέλω να κάνω παιδιά εξαιτίας του ρατσισμού

Τίφανι Χάντις: Δεν θέλω να κάνω παιδιά εξαιτίας του ρατσισμού Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Τίφανι Χάντις δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά εξαιτίας του ρατσισμού.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο podcast του Καρμέλο Άντονι (Carmelo Anthony) «What in Your Glass;», η κωμικός εξήγησε πως ο ρατσισμός είναι ο λόγος που την εμποδίζει να κάνει παιδιά και η βία που θα αντιμετωπίσουν στη ζωή τους.

«Είμαι λίγο μεγάλη τώρα και οι άνθρωποι ρωτούν πάντα πότε θα κάνω παιδιά», δήλωσε η Χάντις, που είναι 40 χρόνων, στην εκπομπή. «Ένα μέρος του εαυτού μου θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά και πάντα σκέφτομαι δικαιολογίες όπως:

"Ω, χρειάζομαι ένα εκατομμύριο δολάρια στην τράπεζα πριν το κάνω αυτό, το χρειάζομαι, το χρειάζομαι αυτό". Αλλά πραγματικά, δεν θα ήθελα να γεννήσω ένα παιδί που θα μου μοιάζει, γνωρίζοντας ότι θα τα κυνηγήσουν ή θα τα σκοτώσουν. Όμως, γιατί να έβαζα κάποιον σε τέτοιον κίνδυνο;».

«Οι λευκοί δεν χρειάζεται να το σκέφτονται», είπε η ηθοποιός. «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε γι' αυτό και πρέπει να ενωθούμε ως κοινότητα... και ίσως δεν συμφωνούμε όλοι για τα ίδια πράγματα, αλλά πρέπει να βρούμε κάποιο κοινό έδαφος και να προχωρήσουμε ως άνθρωποι».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνέχεια ο Άντονι ζήτησε από την ηθοποιό να στείλει ένα μήνυμα στις νεότερες γενιές των μαύρων γυναικών. «Το μήνυμά μου προς αυτές είναι να ενημερωθούν, να είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένες, να μην φοβούνται να συμμετέχουν στα κοινά της κοινότητάς τους και ζήσουν τη ζωή τους, να είναι ο εαυτός τους», είπε η Χάντις προσθέτοντας πως δεν θα πρέπει να προσπαθούν να μοιάσουν τους άλλους.

H Χάντις είναι ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας και το όνομά της ήταν στη λίστα του ΤΙΜΕ με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM