Θύμα ρατσιστικής επίθεσης φέρεται να έπεσε ο Jamie Foxx στην Κροατία

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης φέρεται να έπεσε ο Jamie Foxx στην Κροατία Facebook Twitter
0

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης φέρεται να έπεσε ο Jamie Foxx, την ώρα που δειπνούσε σε εστιατόριο στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στην Ευρώπη για τα γυρίσματα της ταινίας «Robin Hood: Origins», φέρεται να δέχτηκε λεκτική επίθεση από δύο άντρες ηλικίας 44 και 50 ετών που τον αποκάλεσαν «αράπη».

Δευτερόλεπτα μετά το συμβάν, ο Foxx ανέβασε στο Instagram σχόλια και ένα βίντεο για το περιστατικό, που όμως λίγο αργότερα κατέβηκαν.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι κροατικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο αντρών μετά από καταγγελίες που δέχτηκαν για ανάρμοστη και αγενή συμπεριφορά, ενώ όπως έγινε γνωστό μία από αυτές τις επιθέσεις είχε φυλετικά-ρατσιστικά κίνητρα.

Οι αρχές, ωστόσο, δεν κατονόμασαν τον Jamie Foxx ως τον στόχο της επίθεσης.

To βίντεο που ανέβασε ο διάσημος ηθοποιός λίγο μετά το συμβάν:

Με πληροφορίες από Daily Mail και Telegraph

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Στην πρεμιέρα του Fjord, η Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με τουαλέτα Miss Sohee και θεαματική κάπα, παίζοντας στα όρια του νέου κανονισμού των Καννών για τα υπερβολικά σέξι ρούχα.
THE LIFO TEAM
Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Η Christie’s πούλησε στη Νέα Υόρκη έργα αξίας 1,1 δισ. δολαρίων μέσα σε μία νύχτα, σε μια δημοπρασία που έσπασε ρεκόρ για Μπρανκούζι, Πόλοκ και Ρόθκο. Η εικόνα που έμεινε, όμως, ήταν η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στη χρυσή «Δαναΐδα».
THE LIFO TEAM
Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM