Τέλος η γούνα και για τον Jean Paul Gaultier

Τέλος η γούνα και για τον Jean Paul Gaultier Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Tέλος της χρήσης αληθινής γούνας και για τον Jean Paul Gaultier. Η απόφαση ανακοινώθηκε από τον Γάλλο σχεδιαστή.

Αμέσως μετά τον οίκο Coach, που πρόσφατα ανακοίνωσε πως παύει να χρησιμοποιεί την γούνα, ο Gaultier, εντάχθηκε στις τάξεις αυτών που απορρίπτουν το υλικό καταδικάζοντας τη χρήση του στην γαλλική τηλεόραση. 

Περιγράφοντας τον τρόπο που τα ζώα σκοτώνονται για την γούνα τους ως «απολύτως λυπηρό», το γεγονός αποτελεί πλήρη μεταστροφή για τον Gaultier ο οποίος χρησιμοποιούσε για χρόνια γούνα στις συλλογές του.

Αυτό συνεχιζόταν μέσω των εξαμηνιαίων επιδείξεων μετά την παρουσίαση της τελευταίας «ready-to-wear» συλλογής που παρουσίασε το 2014.

Η μεταστροφή στη στάση απέναντι στη γούνα είναι αυτή που έχει υιοθετηθεί από έναν μεγάλο αριθμό οίκων, με τους Versace, Gucci, και Burberry ανάμεσά τους. 


Με τις πιέσεις να συνεχίζονται και προς άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, μείνετε συντονισμένοι για να δείτε ποιος θα είναι ο επόμενος, αναφέρει το Dazzed. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM