Τα Φιλαράκια: Οι φαν της σειράς μπορούν να κοιμηθούν σε αντίγραφο του σκηνικού - Μόλις με 19,94 δολ.

Τα φιλαράκια: Οι φαν της σειράς μπορούν να κοιμηθούν σε αντίγραφο του σκηνικού - Μόλις με 19,94 δολ. Facebook Twitter
0

Οι οπαδοί των Friends μπορούν να διανυκτερεύσουν σε αντίγραφο ενός από τα πλέον αναγνωρίσιμα σκηνικά της δημοφιλούς σειράς.

Συγκεκριμένα, στο Gramecy της Νέας Υόρκης υπάρχει το Friends Experience, μία εγκατάσταση για εκείνους που δεν θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη δεκαετία του ’90. Πλέον, μέσω του booking.com οι φαν της σειράς μπορούν να κοιμηθούν σε έναν χώρο που στήθηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να παραπέμπει στο σπίτι των Ρέιτσελ και Μόνικα.

Σύμφωνα με τη σελίδα, όσοι αποφασίσουν να μείνουν στο αντίγραφο του σκηνικού θα μπορούν να απολαύσουν μία «ξενάγηση με γεύμα και ποτό» αλλά και να παίξουν παιχνίδια που οι δημιουργοί τους τα εμπνεύστηκαν από την αγαπημένη σειρά.

Οι τυχεροί φιλοξενούμενοι θα μπορούν να πιούν καφέ και να φάνε πρωινό στο Σέντραλ Παρκ «όπως θα έκανε και η παρέα». Μόλις δύο διανυκτερεύσεις είναι διαθέσιμες, στις 23 και στις 24 Μαΐου.

Το κόστος τους ανέχεται σε 19,94 δολάρια τη βραδιά – μία αναφορά στο έτος 1994 όταν και η σειρά έκανε πρεμιέρα. Σημειώνεται πως το HBΟ ανακοίνωσε ότι το reunion των Friends θα προβληθεί στις 27 Μαΐου. Χθες κυκλοφόρησε το πρώτο teaser

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ