Στιβ Μάρτιν και Άλεκ Μπόλντουιν οι παρουσιαστές των Όσκαρ

Στιβ Μάρτιν και Άλεκ Μπόλντουιν οι παρουσιαστές των Όσκαρ Facebook Twitter
0

Δύο αναγνωρίσιμα, δοκιμασμένα πρόσωπα επέλεξε -φυσικά- η Ακαδημία ως παρουσιαστές της 82ης Τελετής απονομής των Βραβείων Όσκαρ που θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου του 2010.

Για τον Στιβ Μάρτιν θα είναι η τρίτη φορά που θα αναλάβει χρέη παρουσιαστή της τελετής, μετά το 2001 και το 2003, ενώ η σχέση του Άλεκ Μπόλντουιν με το θεσμό ήταν ως υποψήφιος για το βραβείο Β' Ανδρικού ρόλου το 2004.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια θα υπάρχουν άνω του ενός παρουσιαστή επί σκηνής. Η προηγούμενη φορά ήταν το 1987, όταν την τελετή παρουσίασαν η Γκόλντι Χόουν, ο Τσέβι Τσέις και ο Πολ Χόγκαν.

«Είμαι ευτυχής που θα παρουσιάσω τα Όσκαρ με τον... εχθρό μου, Άλεκ Μπόντουιν» δήλωσε ο Στιβ Μάρτιν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM