Σε τεχνητό κώμα η κόρη της Γουίτνι Χιούστον

Σε τεχνητό κώμα η κόρη της Γουίτνι Χιούστον Facebook Twitter
3

Σε τεχνητό κώμα, βρίσκεται η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Γουίτνι Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν η οποία πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στην Τζόρτζια.

«Παρόλο που φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον της, παρόλο που οι γιατροί δεν διατηρούν καμία ελπίδα για αλλαγή στην κατάστασή της και παρόλο που φαίνεται αδύνατο πως μπορεί να επιζήσει, μην σταματάτε να προσεύχεστε για την Μπ. Κ.» δήλωσε ο Μπράουν μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Από την πλευρά του νοσοκομείου δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της 21χρονης.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια