Savage x Fenty: Drag queens και η Ντέμι Μουρ με μαύρα εσώρουχα στο σόου της Rihanna

Savage x Fenty: Drag queens και η Ντέμι Μουρ με μαύρα εσώρουχα στο σόου της Rihanna Facebook Twitter
0

Drag queens της RuPaul, διάσημα μοντέλα αλλά και η ηθοποιός Ντέμι Μουρ περπάτησαν στην πασαρέλα του Savage X Fenty Show Vol. 2 για την νέα φθινοπωρινή συλλογή εσωρούχων της Rihanna. 

Η 57χρονη ηθοποιός έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο πολυαναμενόμενο σόου, φορώντας μαύρα εσώρουχα από δαντέλα, διχτυωτό καλσόν και εντυπωσιακά κοσμήματα. 

Savage x Fenty: Drag queens και η Ντέμι Μουρ με μαύρα εσώρουχα στο σόου της Rihanna Facebook Twitter

Το σόου, που προβλήθηκε αποκλειστικά στο Amazon Prime Video, δεν έμοιαζε σε τίποτα με μια συνηθισμένη επίδειξη μόδας. Αντιθέτως, μοντέλα και χορεύτριες περπάτησαν και πόζαραν αισθησιακά με τα σέξι εσώρουχα, έχοντας μεταξύ άλλων ως φόντο έναν «μαγικό κήπο» και μια πράσινη αποθήκη.

Για το cameo της Ντέμι Μουρ, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε σε έναν δερμάτινο καναπέ απέναντι από το μοντέλο Bella Hadid, που φορούσε επίσης μαύρα εσώρουχα. 

Τις δυο σταρ περιστοίχιζαν δεκάδες χορεύτριες φορώντας τις τελευταίες δημιουργίες της Rihanna. Ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα που πόζαραν με τα καινούργια σχέδια της τραγουδίστριας, ήταν οι Lizzo, Cara Delevingne, Normani, και πολλές ακόμη. 

Savage x Fenty: Drag queens και η Ντέμι Μουρ με μαύρα εσώρουχα στο σόου της Rihanna Facebook Twitter
Savage x Fenty: Drag queens και η Ντέμι Μουρ με μαύρα εσώρουχα στο σόου της Rihanna Facebook Twitter
Savage x Fenty: Drag queens και η Ντέμι Μουρ με μαύρα εσώρουχα στο σόου της Rihanna Facebook Twitter

Η Ντέμι Μουρ δεν φοβάται να εκφράσει την σεξουαλικότητά της. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα podcast με τίτλο «Dirty Diana», για να μιλήσει σχετικά με τα ταμπού που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. «Νιώθουμε πίεση και δεν είναι κάποιο χαλασμένο κομμάτι μας. Είναι ένα θεόσταλτο κομμάτι μας και πώς λειτουργούμε. Δεν είναι λάθος, αλλά δεν είχαμε αρκετή άνεση να το εξερευνήσουμε», είχε πει σε συνέντευξή της το καλοκαίρι. 

Στο σόου, που επικεντρώθηκε στο σώμα, το φύλο, την φυλή και την σεξουαλικότητα, συμμετείχαν επίσης drag queens από το ριάλιτι RuPaul's Drag Race, ανάμεσά τους η Jaida Essence Hall που εμφανίστηκε μαζί με τις Ντέμι Μουρ, Bella Hadid και Indya Moore να χορεύουν το «She Wants to Move» των N.E.R.D.

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Πολιτισμός / Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Με το Son of Nobody, ο Yann Martel αφήνει για λίγο τους ήρωες της Ιλιάδας στην άκρη και στρέφεται σε έναν απλό στρατιώτη, συνδέοντας τον Όμηρο με τον κόσμο του Τραμπ και του Πούτιν.
THE LIFO TEAM
ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ

Πολιτισμός / Μέριλιν Μονρόε: Δύο εκθέσεις την τιμούν ως πρωτοπόρο της δημιουργικότητας

Tο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και η Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή την εκατοστή επέτειο των γενεθλίων της Μονρόε, αναδεικνύουν τη φιλμογραφία της και την εξέλιξη της εικόνας της
THE LIFO TEAM
Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Πολιτισμός / Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Το μεγάλο αφιέρωμα του BFI ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον «πάπα του trash», την ώρα που ο ίδιος θυμάται μια εποχή όπου το κακό γούστο ήταν σινεμά, παιχνίδι και πρόκληση, όχι αντανάκλαση της πολιτικής πραγματικότητας.
THE LIFO TEAM
Dean Majd: η έκθεση Hard Feelings μετατρέπει τη νεανική ανδρική βία και τρυφερότητα σε εικαστικό ημερολόγιο

Πολιτισμός / Το τραυματισμένο ημερολόγιο μιας ανδρικής αδελφότητας

Το Hard Feelings ξεκίνησε μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός παιδικού του φίλου και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο φωτογραφικό αρχείο για τη φιλία, το τραύμα, τη βία, την απώλεια και την ευαλωτότητα της νεανικής ανδρικής εμπειρίας στη Νέα Υόρκη.
THE LIFO TEAM
ΗΡΩΔΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Πολιτισμός / Ηρώδειο: Τι θα δούμε το καλοκαίρι του 2026

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές διεθνείς και ελληνικές παρουσίες. Ξεχωρίζουν το ντεμπούτο του πιανίστα Vikingur Ólafsson, αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών όπως η Lykke Li, αλλά και θεατρικές παραγωγές όπως η «Λυσιστράτη» και η «Εκάβη».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Πολιτισμός / Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Η νέα ανάγνωση του μωσαϊκού βασίζεται σε μελέτη του ιστορικού Alfonso Manas, που θεωρεί ότι η μορφή με το μαστίγιο απέναντι σε λεοπάρδαλη δεν είναι κλόουν της αρένας, αλλά γυναίκα κυνηγός θηρίων
THE LIFO TEAM
Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Πολιτισμός / Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Η έκδοση φέρνει στο φως αδημοσίευτα αποσπάσματα που φωτίζουν τις ερωτικές του περιπέτειες, την αγωνία του για τάξη και σταθερότητα και τη σύγκρουση ανάμεσα στην καλλιτεχνική ορμή και στον φόβο της απορρύθμισης.
THE LIFO TEAM
Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Πολιτισμός / Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Το νεο βιβλίο των Gorka Lopez de Munain και Miriam Beltran Valiente συγκεντρώνει πίνακες, γλυπτά και χαρακτικά με αποκεφαλισμένους αγίους, σαπισμένα σώματα και μνήμες θανάτου, δείχνοντας πως για αιώνες η ισπανική τέχνη δεν χρησιμοποιούσε τη φρίκη μόνο για να σοκάρει, αλλά και για να παρηγορήσει.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM