ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

Ψυχαγωγία

Facebook Twitter
0

Hercules& Love Affair, James, Digitalism, Unkle, Stereo MC's. To φετινόline up του Ejekt Festival φιλοδοξεί να δονήσειτη σπιντάτη alternative κοινότητα της Αθήναςπου αγαπάει τις κιθάρες, αλλά δεν λέειόχι και στο beat με καυτά ονόματα πουβγήκαν μόλις από το φούρνο και άλλα πουέχουν κάψει τον εγκέφαλό μας περισσότεροαπό μια δεκαετία. Πιθανότατα ανήκω στημειοψηφία, αλλά θεωρώ τους Herculesυπερτιμημένους, ενώ οι James ακολουθούνπιστά το παράδειγμα των Puressence που μόλιςκατάλαβαν ότι μόνο στην Ελλάδα μπορούννα γίνουν σουπερστάρ αποφάσισαν να μαςτιμούν με την παρουσία τους κάθε χρόνο.Δεν λέω, τα παιδιά μας έχουν δώσει έπη(βλ. «Laid», «Getting Away With It»,«Runaground»), αλλά μετά τον τραγικότελευταίο δίσκο κινδυνεύουν ναχαρακτηριστούν έντεχνοι και όχι indie.Από την άλλη, ούτε από το επικείμενο«Double Bubble» των Stereo MC's ξέρουμε τιμπορούμε να περιμένουμε, αλλά όπως καινα έχει οι τύποι πουλάνε fun, όχι βάθος.Για τα «Step It Up», «Connected» καιτα συναφή τους αγαπάμε και όχι για τοκοινωνικοπολιτικό, σπαραξικάρδιουπόστρωμα της στιχουργίας τους. Με λίγαλόγια, πιστεύουμε ακόμη σε αυτούς. Είναιτο ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γιακάποιους που μαζί με τους Chemical Brothers, τονFatboy Slim, τους Orbital και τους Underworld μαςλύτρωσαν από τη δικτατορία της rock πουγια δεκαετίες ολάκερες κοιτούσε μεαυταρέσκεια το φθαρμένο -αλλά με στυλ-χιτώνιό της και δεν έλεγε να το κουνήσειρούπι από το θρόνο της. Ξεχωριστήθέση στην καρδιά μας κατέχουν και οιUnkle. Την μπάντα οδηγεί ο James Lavelle, ενώ κατάπεριόδους στη σύστασή της έχουνσυμπεριληφθεί ο Dj Shadow, ο Tim Goldsworthy (δεξίχέρι του LCD Soundsystem και συμπαραγωγός τωνHercules), ενώ guest εμφανίσεις έχει πραγματοποιήσειη αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικήςσκηνής, όπως ο Tom Yorke, ο Ian Brown, ο RichardAshcroft και ο 3D των Massive Attack. ΤουςUnkle θα διαδεχτούν οι Digitalism προκαλώνταςπιθανότατα ένα μίνι ολοκαύτωμα. Θαπέσουν κορμιά, θα ακουστούν ιαχές καιόσοι δεν σηκώσουν ψηλά τα χέρια τους μετο «Zdarlight», με το σχιζοφρενικόelectro «Idealistic» θα βγουν απλά εκτόςεαυτού. Μια παράκληση μόνο. Όσοικουκουλοφόροι και με άγριες διαθέσεις,καλύτερα βγείτε εκτός εαυτού σπίτιασας. Μη μας την χαλάσετε πάλι. Προσωπικάδηλώνω ότι δεν θα το αντέξω και θα πέσωστα ναρκωτικά. Λυπηθείτε με!

Πολιτισμός
0

ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Ρεπορτάζ / Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Σχολιάζουν στη LIFO για τη λήξη των καταλήψεων οι Γιάννης Μόσχος, Βασίλης Πουλαντζάς, Γιώργος Κουτλής, Δημήτρης Καραντζάς, Νίκος Καραθάνος, Νίκος Χατζόπουλος - Την επόμενη εβδομάδα το πρώτο showcase του Εθνικού
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ